2013-06-05 | 07:22:43

Sommarlov!!

Herregud, detta var barnens sista dag i skolan. Oj vad glada de var när jag hämtade upp dem, kommer själv så väl ihåg känslan när det var allra sista skoldagen och man gick ut från klassrummet o visste att man hade hela sommarlovet framför sig. Sommarlovet inveg jag med att jobba elva timmar wehoo...Tog med dem till den coola skateparken uppe i Novato o det gillades starkt så det var kul. Sen var det simträning o middag som gällde. Har planerat lite inför imorgon tillsammans med barnen, och det kommer nog bli en riktigt bra dag på första riktiga sommarlovsdagen. Nu är mina sovmornar över, upp strax efter tuppen är vad som gäller från och med nu. 
 
Måste bara skriva vad Malcolm gjorde idag. Helt seriöst, fattar inte hur han lyckades. Han o Alex gick in på toan tillsammans för de båda behövde gå, efter en stund kom Alex ut o sa helt lugnt "Malcolm kissade på mig" o så visade han sin hand o mage, så hörde man Malcs skrika från toaletten "det var en olyckshändelse!!!". Hahaha asså seriöst hur lyckas man? 
 
 
Charlotte var jätteglad över att få sommarlov och Maddie var sjukt ledsen o grät floder då hon inte ville lämna sin fröken. Haha. Söt bild på tjejerna o fröken! 

Kommentarer;

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus