2013-07-31 | 22:19:08

Drive in bio

Igår kväll var jag på Drive in bio, har velat gå på det så länge så var himlans kul att äntligen göra det. Var sjukt amerikanskt, vi satt med öppen baklucka, inlindade i filtar, åt massa snacks o tittade på både Despicable Me 2 och Grown Ups 2, var mycket mysigare än en vanlig biosalong. 
 
Jobbade även lite igår o idag. Har gått långpromenader med Milo o skjutsat Irma till o från träningar. 
 
 
Drive in bio med fina vänner! 
 
 
 
Promenader med Milo:
 
 

2013-07-30 | 07:38:38

Stanford University

Idag visade pappan o minsta killen mig hundparken och barnens skolor. När jag o barnen skulle fixa lunch, märkte jag verkligen hur annorlunda detta är mot förra familjen, utan att ens fråga gjorde tjejen köttbullarna, killarna dukade fram o jag gjorde pastan. Jag är van att behöva göra allting själv, så blev jätteförvånad först, haha men jaa det är ju toppen! Åkte på eftermiddagen till Stanford University med pappan, hunden o alla barnen. Sjukt fint universitet och galet stort, tydligen lika stort som Malmö, sjukt. Vi gick iallafall runt o kollade där o fikade. 
 
På kvällen träffade jag Lea o hennes bror o vi åt middag på BJ's, mysmys! 
 
 
Liten del av Stanford University! 

2013-07-29 | 09:03:26

Flyttat

Bor numera i Mill Valley, bloggen får dock fortsätta heta "mylifeincortemadera", mest för att jag är så oteknisk! Blev lite känslosamt att lämna amerikanska familjen idag, även fast jag inte flyttade långt. Svenska familjen kom o hämtade upp mig o alla mina saker. Sen åkte vi direkt o köpte ny telefon till mig o minsta killen, så nu har vi likadana telefoner, blev sen hemåt för lunch. Gick sedan en promenad med Milo (hunden/bebisen i familjen) o mamman o två av barnen. Sedan packade jag upp alla grejjer i nya rummet. Sen var det dax för att åka till en supermysig restaurang i Mill Valley downtown o efter det froyo o filmkväll. Känns på ett sätt jättekonstigt, helt plötsligt är jag hos en annan familj o ska bo här nu o det kommer bli helt annorlunda mot vad jag är van vid, samtidigt väldigt spännande. Så jaa, känns konstigt men ändå jättebra för nya familjen är hur gulliga som helst! 
 
 
Mitt nya rum! Ja, det finns ett minikök i mitt rum + att jag har egen toalett nu vilket är perfekt!

2013-07-28 | 19:11:34

Adjöss Portola Way

Just nu är ett film team här o filmar mina värdföräldrar. De berättar om sina jobb o eventuellt kommer de med i ett tv program sen, rätt så coolt skulle jag vilja säga! Själv gör jg mig redo för flytten och säger hejdå till min kära telefon, mitt rum, huset o jaa allt sånt. Känns väldigt bra och nervöst och jag hoppas att det inte blir alltför jobbigt o säga sista hejdå till familjen när jag åker! Tur att vi kan ses ofta i ytterligare några månader!


2013-07-28 | 09:02:50

Sista dagen

Min fina värdfamilj överraskade med tårta på kvällningen. Så hade en sista middag o tårta med min bästa amerikanska familj. Barnen är jätteledsna och jag fick verkligen kämpa för o hålla tårarna tillbaka under tårtan o när jag gav dem mina "tack för detta året presenter", de blev så glada så. Känns faktiskt riktigt jobbigt o ämna dem nu. Åkte o bowlade  senare med Lea,, Tana o Leas bror som e på besök, bra att få tänka på lite annat ett tag. Nu sista natten i denna säng i detta hus, sorgligt men sant. Imorgon börjar kapitel två av mitt liv i Cali, jag är redo! 
 
 
Smartaaaa

2013-07-28 | 02:56:27

Packar

Barnen har hjälpt mig o packa ner hela mitt rum hela dagen. Sjukt vad mycket grejjer man samlar på sig på ett år! Vågar inte ens tänka på hur mycket jag kommer ha efter 21 månader... Har en stor resväska, en handbagage väska, två vanliga väskor o sju stora shoppingpåsar proppade med grejjer! Är sjukt blandade känslor, känns riktigt sorgligt o packa ner hela rummet. Jag älskar detta rum, familjen, barnen ja allt här! Men har något roligt att se fram emot så det håller mig uppe, ska bli så spännande att få ännu fler upplevelser nu med en ny familj, ser verkligen fram emot det! Dock gör tanken på att de kommer o hämtar mig imorrn vid tolv mig riktigt nervös oxå. Barnen vill verkligen inte att jag ska flytta, men är ju så bra att jag bara flyttar 15 min bort så att vi kommer kunna ses ofta ändå!


2013-07-27 | 05:14:31

Färdig som au pair i första familjen

Nu är jag officiellt inte Charlotte och Malcolms au pair längre. Känns sjukt konstigt, men tanken på att en ny familj och kapitel två av min USA tid börjar på söndag (ja, bestämt att jag flyttar in hos nya familjen på söndag) gör att det känns jättebra! Vi åt sista fredagsglassen idag, sparkcyklade i coola skateparken och såg Harry Potter 3 mitt på blanka dagen. Känns som att det inte kommer bli så jobbigt att flytta ifrån familjen, eftersom jag inte flyttar så långt o vi kan fortfarande ses. Men barnen säger ofta att de inte vill att jag ska flytta, men de vet att vi kommer bo nära varandra ytterligare ganska så länge så tror det känns lite bättre för dem oxå o veta det. Idag ska jag köra in till stan så mina vänner kan roa sig extra mycket, Tana kör oftast in men är hennes födelsedag så jag offrade att köra in. Ryktas om att två kändisar ska till samma klubb som oss, skriver imorgon vilka om vi nu ser dem! 
 
 

2013-07-26 | 09:37:06

Aquarium of the Bay

Dagens äventyr med barnen blev att ta färjan in till stan, promenera hela vägen till Fisherman's Wharf, gå runt inne på Aquarium of the Bay, stort akvarie med "tunnelgång" där hajar simmar över en, 3D filmer, uttrar, man kan klappa rockor, småhajar och sjöstjärnor. Kilade sedan runt lite i Pier 39 o kollade in sjölejonen för att sen promenera tillbaka till färjan o åka hem. Blev sedan movie night o läggdags. Eter denna långa jobbdag har jag bara imorgon kvar. Pratade en snabbis med min nya värdmamma idag o hon ska höra av sig när hon vet vad som blir bäst, om jag flyttar in hos dem på lördag eller söndag, så nu är det riktigt nära till lite förändring! Känner mig så redo för det! 
 
 
 
 

2013-07-25 | 08:36:26

House of Air

Största äventyret idag var då vi åkte in till stan och House of Air. När vi kom dit var det fullbokat så vi fick komma tillbaka några timmar senare, så vi lekte i Crissy Field, tur att Ania o Veronica var med med sina barn så att alla kunde leka tillsammans iaf. House of Air är ett ställe med en massa studsmattor överallt. Vi fick hoppa i en timme, efter ca 15 min var vi au pairer heelt slut från allt hoppande men barnen höll igång hela timmen o hade dunderkul så det var ju bra! Har jobbat superlång dag idag o ännu längre blir det imorgon, bara två dagar kvar med mina skruttar. 
 
 
 

2013-07-24 | 08:39:33

Blomdekorationer

Tre dagar kvar med barnen nu! Har idag haft lite playdates, lekt i parken, ätit lunch på restaurang o lekt en massa. Träffade sedan Lea o det är så typiskt oss att när vi inte vet vad vi vill göra så äter vi. Åt Chinese Chicken Salad och froyo hehe. 
 
 
 

2013-07-23 | 07:12:58

Ledig Måndag

Min värdpappas syster bor hos oss nu i några dagar så idag ville hon umgås med barnen vilket gjorde att jag fick en ledig dag! Hjälpte då min värdmammas kompis mestadels av dagen. Men hann även med att svänga förbi DMV för att förlänga mitt Californiska körkort som går ut i augusti, fick ta ny bild o så, håller tummarna att denna bild blir bättre än förra, kan ju inte bli värre än det jag har nu. Veronica, tjejen från Tjeckien vet ej om jag berättat om henne, bjöd sedan mig o Ania på tjeckisk middag som hon lagat själv, snitzel o potatismos var mumsigt!
 
Imorgon har jag bara fyra dagar till som Charlotte o Malcolms au pair, känns sjukt konstigt. Känns väldigt konstigt att flytta just nu, men ser samtidigt verkligen fram emot det och är SÅ redo att få lite variation o ska bli så spännande med ny familj! Har en känsla av att det kommer bli toppen i nya familjen oxå! 
 
 
Detta är min absoluta favorit burrito, MUMS!

2013-07-22 | 08:47:00

Sightseeing Sunday

Leas vänner hemifrån var i SF idag så hon o jag var guider o visade runt dem på några av turistgrejjerna i stan. Vista Point vid bron, Lombard Street, Union Square o Fisherman's Wharf. Blev sedan bio o såg äntligen Despicable Me 2, var riktigt rolig! Älskar både ettan o tvåan, måste vara de roligaste barnfilmerna i modern tid! 
 
 
Sjölekjonen simmar tydligen söderut på sommarn, var bara tre små sjölejon vid Pier 39, var sjukt tomt mot vanligtvis!
 
 
Lea leker svensk student haha

2013-07-21 | 09:37:20

Nananana

Började dagen med en härlig frukost på Woodlands med Lea, älskar det stället och pannkakorna är så himla goda där! Drog sedan iväg in till SF med brudsen, vi körde ner Lombard Street för Ania hade aldrig gjort det, sen hängde vi på Union Street en massa. På kvällen blev det hejdå middag för Maike på CCF och sedan film hos Tana. Myslördag med andra ord! 
 
 
 
 

2013-07-20 | 09:15:38

Jobba jobba joooobba

Jobbade riktigt länge idag, har dock inte känts som så himla länge. Hängde vid poolerna på cluben o hade pizza o film kväll. När barnen sen somnat kom Lea över o höll mig sällskap. 
 
 
 

2013-07-19 | 07:36:50

Fail

Hade en överväldigande playdate på förmiddagen. Hade fem barn, syskonparet bara bråkade och bråkade och bråkade, seriöst. Föräldrarna var iaf jättegulliga, av Serenas mamma fick jag ett presentkort på GAP o av syskontjejjernas mamma fick jag ett presentkort på Starbucks som tack för all hjälp med camp Kajsa, så det var kul! Planen var sen att åka o kolla in en majs labyrint i Petaluma (ca 40 min norr) vi alla tröck in oss i Anias bil, mina barn o hennes barn. När vi kom fram kunde vi inte hitta det, jag frågade en kvinna o hon skrattade o sa att de precis planterat majsen så de var pyttesmå, hon sa att vi kunde komma tillbaka i höst då labyrinten kommer finnas där. Haha big fail. Hittade en lekpark i närheten där vi sysselsatte oss en stund innan det var dags för hemgång. Har sen haft filmkväll hos mig med Ania!
 
 
Presentkort
 
Söta Serenas teckning som jag fick, det är hon o jag under regnbågen

2013-07-18 | 06:59:00

Baka kaka

Hemmadag hela dagen, så himla svårt att få ut barnen ur huset vissa dagar asså! Men vi hade det bra, några av barnens kompisar har varit över o vi har lekt olika lekar o bakat en kaka. Blev sedan en springrunda med Ania o Tana vid laken fast en annan ny runda, skönt att komma ut o springa efter ytterligare en heldag av jobb. 
 
 
 

2013-07-17 | 07:14:32

San Francisco Zoo

Idag tog jag med mig mina kiddos på äventyr - spenderade hela dagen inne i San Francisco på SFZoo. Riktigt kul hade vi det!  Kollade in alla djuren. Fanns en väldans massa djur faktiskt; giraffer, zebror, apor, pingviner, stora spindlar, lejon, tigrar, björnar, kängurur medmera medmera. Barnen åkte även ett litet tufftutt tåg, nån karusell, matade änderna, klappade getter mm. Var en riktigt bra dag, o alla riktigt nöjda o glada, alltid kul att åka iväg på en lite större utflykt! 
 
 
 

2013-07-16 | 06:00:34

Beautiful Day

Hade fyra barn på camp Kajsa på förmiddagen. En av tjejerna vill mycket hellre leka med mig än med de andra barnen. Malcs frågade tillochmed "Kajsa, är Serena Charlottes eller din playdate??" Hahah, visste inte vad jag skulle svara, min antar jag! På eftermiddagen hade jag o Charlotte lite kvalitetstid och vi åkte o checkade en ny skatepark som var enorm, vi hade iaf jättekul där på varsin sparkcykel! Fick sen sluta rätt så tidigt så det var nice. Gick först en promenad till toppen av berget med mig själv o bara njöt av utsikten o njöt av att för en gångs skull ha lite egentid. Mötte sen upp Ania o tränade lite a la Maria Montazami i några nya trappor. Kommer sakna att när jag flyttar inte bo så nära Ania som jag gör nu. Kommer va jättejobbigt! Nu brukar vi bara skriva till varandra "So meet u at the curb in 5 min!" Curben ligger typ mellan våra hus och tar en minut för oss båda o ta oss dit. Kommer sen ha 15 min bilåkning från varandra, kommer bli en jobbig omställning!
 
 
Coola skateparken
 
 
Hade Mt. Tam på min högra sida o San Francisco Skyline på vänstra sidan, är så glad att jag ska stanna 9 månader till i underbara Marin! 

2013-07-15 | 08:59:29

Pool hela helgen

Har mer eller mindre bott i Malins härliga pool denna helg. Hennes värdfamilj spenderar en månad i Spanien så hon har huset för sig själv och är ledig i en månad. Vi har ätit, badat, solat, sovit och badat ännu mera har varit så härligt. Lördagskvällen bjöd på ytterligare en utgång i kära SF, galet som vanligt! Nu ikväll har vi varit på finmiddag då det är Märthas födelsedag! 
 
 
 
 
 

2013-07-13 | 09:39:11

Proppmätt

Känns som att under de tio timmarna jag jobbade idag så åt jag o barnen nästintill konstant. Började då städerskorna kom imorse då åkte jag o barnen till Peets för frukost där, mys! Sedan åkte vi till Northgate Mall o såg bion Monsters University, den var riktigt bra faktiskt, var om vad som hände innan Monsters Inc filmen typ, bra barnfilm! Ska tilläggas att vi tre delade en stor popcorn under filmen. Efteråt lunchade vi i mallet o åt efter det frozen yogurt där oxå. Lite senare åkte vi hem o såg en film o åt middag. Åkte efter att jag slutat med Malin hem till Linas nya värdfamilj (hon förlänger 1 år ca 2 minuter från där hon bodde förut, så är så glad att jag kommer ha henne här under hela min tid!) de hade nån form av fest med liveband och ca 30 pers, var trevligt o kul att träffa hennes nya familj. Vi blondiesar åkte sedan hem till Lea där resten av vårt Maringäng hade filmkväll, mys! 
 
 
Varför ska barnen alltid se så konstiga ut som möjligt på foton?! Haha
 
 
Riktigt kul o hänga med mina svenskar igen!!

2013-07-12 | 06:27:12

Pool hela dagen

Malcs o jag spenderade bokstavligt talat hela dagen simmandes i de tre poolerna på Ross Valley Cluben. Hur härligt som helst! Å roligt hade vi oxå minsann. Lyxade till det lite o köpte med oss lite munkar till poolen, mums! Åkte sen hem för middag o film. Var sedan tänkt att jag skulle se Despicable Me 2 med mina vänner, men precis innan filmen började ringde min vmamma o visste inte vad hon skulle göra för Char ringde henne gråtandes från campet o ville bli upphämtad nu ikväll, hon skulle egentligen komma hem imorgon, så var bara för mig att åka hem o sitter nu o kollar tv medans Malcs sover i rummet bredvid.. Klart man ställer upp!  Har så fina vänner så de lovade att inte se filmen de heller, utan vänta tills vi alla kan se den tillsammans
 
 
God bless America! 

2013-07-11 | 06:10:00

Lyxlirare mitt i veckan

Malcs o jag har hängt hela långa dagen idag igen! En kompis till honom kom över en liten stund, vi lyxade då till det med Mag's froyo o lek i lekparken. Malcs hade oxå simträning så då chillade jag med min bok vid poolen (kan förövrigt inte sluta läsa den!!) sen hoppade jag oxå i o simmade lite innan vi for hem. Av nån anledning har han snöat in sig på vem jag ska gifta mig med o har frågat hur många gånger som helst "vem ska du gifta dig med?" Jag hade sen au pair möte i San Rafael, vi hade en Scavanger Hunt mitt på stan, var helt okej, var som vanligt roligast att träffa alla au pairer, vissa träffar man ju bara på mötena. 
 
 
 

2013-07-10 | 07:31:06

Kvalitetstid med Malcs

Har jobbat sen tidig morgon o jobbar fortfarande (somnar snart) men har bara umgåtts med Malcs hela dagen. Vi har haft det riktigt mysigt, blir sån kvalitetstid när man bara har ett barn! Vi har köpt simglasögon till mig, simmat i poolerna på Ross Valley Club, haft middagsdejt på CPK (California Pizza Kitchen) och kollat filmen Happy Feet. Har haft det så bra med min lilla grabb, lång dag men har inte varit alltför jobbigt då det bara var han o jag, han är den roligaste sexåringen ever kan jag lova! Han har dock allvarliga problem med att le o se glad ut på bilder, haha.. 
 
 

2013-07-09 | 07:03:10

Hann iaf med o träna lite

Riktigt långa jobbdagar ligger framför mig, inkluderat idag. Men känns just nu som att jag kommer klara det galant, har bara fåtalet veckor kvar med mina amerikanska små vildingar! Idag åkte Charlotte iväg på camp o hon ska vara där o sova o så ända tills på fredag, stora tjejen! Hon var så excited, första gången hon e borta så länge hemifrån själv. Hon ringde mig när jag o Malcs åt middag för att meddela att allt är okej och att hon hade kul än så länge, sötnosen! Så jaa nu är jag o Malcs på egen hand! Idag kom två av hans kompisar över på en playdate, jag försökte vid ett tillfälle att leka med killarna men då sa en av hans kompisar "Kajsa, kan du snälla gå?! Är så pinsamt att leka när du är här!!" Hahahah. Såå jaa, jag gjorde iprincip ingenting, bara var i närheten o gav dem snacks, otroligt hur mycket snack dessa amerikanska barn äter egentligen! Hann på kvällningen med en springrunda med Lea, Ania o Tana runt Phoenix Lake, jättehärligt då solen var iprincip nere så det inte var så hett som det brukar vara. 
 
 
 

2013-07-08 | 01:12:55

Sonoma County

Spenderade dagen i Sonoma med Ania o Bibi. Bibi guidade runt oss som värsta experten, gick på winetasting och lunch på Coppola (nu har jag oxå varit där mamma o pappa haha) vinet och maten var sjukt gott och hela vingården var suverän! Eftersom Ania skulle vara barnvakt på eftermiddagen så hann vi inte med att stanna på nån annan vingård än Coppola, men åkte förbi o stannade till lite snabbt vid några. Så himla fint där uppe bland alla vingårdar alltså!
 
 
 
 

2013-07-07 | 08:46:14

Slapplördag

Chill Cali life lördag, ingen stress här inte! Har umgåtts med mina fina, gått lite på världens finaste bro, ätit gott ute, hängt vid en au pair kompis pool och gått på bio o såg filmen "World War Z" med Brad Pitt, var livrädd genom nästan hela filmen, men på slutet spårade det ur totalt vilket sänkte filmen. En fråga på det: varför zombies?! 
 
 
 
 
 
 

2013-07-06 | 10:17:04

Giants Game

Yaaay, kan äntligen bocka av att ha varit på en äkta amerikansk baseballmatch. San Franciscos Giants mötte sina ärkefiender LA Dodgers. Fick biljetter för mig o en vän av mina värdföräldrar i födelsedagspresent, sjukt bra present som jag verkligen uppskattade. Jag och Lea satt på rad tre, jättenära planen, galet bra platser var det!! Allt var så sjukt amerikanskt, så himla kul! Alla var så himla glada och det var ett väldans tryck i arenan. Vid ett tillfälle hamnade baseballen precis där vi satt, Lea kände den på ryggen, o den landade rakt på en tjejs höft (som satt precis bakom oss) o hon fick superont, sjukpersonal kom springandes i omgångar - hon fångade iallafall bollen och fick behålla den! Var riktigt kul (liite långtråkigt då o då) och ännu en supercool amerikansk grej, att Giants förlorade stort var ju dock inte bra, men vi var glada ändå. 
 
 
 

2013-07-05 | 09:55:00

Happy 4th of July

Har älskat denna dag! Galna amerikanare är alltså, och självklart har de alla varit sjukligt glada o stolta över sitt land idag. Följde med min värdfamilj och tittade på paraden som hölls här i Corte Madera, vi radade upp oss med familjens vänner och satt/stod o kollade på paraden som varade väldigt länge! Charlotte och hennes swimteam var med i paraden, hon var så himla söt där hon satt o vinkade på flaket o kastade godis till alla. Alla var smått galna/ superglada - var sjuukt amerikanskt och en riktigt awesome upplevelse! Mötte sedan upp Ania o vi bara chillade galet fram tills kvällningen då vi mötte upp de andra två (Lea o Tana). Vi hikade upp för Ring Mountain (sjukt fin utsikt över stan o hela Marin från toppen) och såg raketshowen från stan där uppifrån. Var den finaste fireworkshowen jag nånsin sett, vi hade hela upplysta San Francisco framför oss o sen en massa stora fyrverkerier över hela staden - magiskt. Gick ju dock inte att få på bild alls, men kommer alltid minnas det. Åkte sen till en tysk au pair kompis där resten av svenskarna plus några till höll hus. Det var mitt 4th of July firande, var riktigt awesome! Sverige borde uppmärksamma vår nationaldag mer, coolt att se hur stolta alla är över sitt land! 
 
 
 
 
 

2013-07-04 | 13:09:07

Långledig!

6 ungar på samma gång idag, vilket dagis jag driver ibland alltså! Har cyklat o plockat lite blueberrys och lekt runt Phoenix Lake idag! Blev sedan övertalad o gick efter mycket om o men med på att gå ut idag. Blev en riktigt rolig barkväll med dem bästa Ania, Lea o Tana. Hade kul som alltid med mina tjejjor och vi välkomnade 4th of July! Nu tar jag långledigt och taggar inför morgondagens 4th of July firande, ska bli galet kul - är en sjukt big deal här vill jag lova! 
 
 
Dagens lilla dagis
 
 
Han ska snart va som vanligt igen, lilla Claudie
 
 
4th of July imorgooon! 
 
 
Detta hushåll är förberett inför amerikanska nationaldagen!! 

2013-07-03 | 06:39:00

Dramatisk dag!

Allt har varit smått kaotiskt idag kan jag minst sagt säga! När jag vaknade imorse kom barnen springandes o pratade i munnen på varandra att vi var tvungna att ta Claude (en av våra katter) till veterinären idag då han tydligt hade ett bett av något på ena kinden o var helt blodig. Jag o barnen åkte till veterinären då min värdmamma hade bokat en tid. Var lite svårare än det låter då vi inte har nån "kattlåda" o transportera katten i, så jag bar katten o sen försökte barnen hålla honom lugn i bilen o hindra honom från att springa fram till mig i framsätet. Men det gick bra, både barnen o Claude var riktigt duktiga o hjälpsamma. Barnen var väldigt oroliga för katten.  När vi var inne i veterinärrummet konstaterade veterinären direkt att han hade fightats med en annan katt och de behövde behålla honom över dagen för de behövde operera honom. När hon sa detta så svimmade Malcolm!! Han ramlade typ på mig o jag o veterinären lyfte ner honom på golvet o han fick vatten o vi stannade tills han mådde bättre, jätteläskigt var det! Jag var jätterädd, för visste först inte om han "bara" svimmade eller om det var nåt värre, men försökte inte visa det alls då Charlotte blev jätterädd o inte fattade vad som hände med honom o hängde på mig o frågade vad som hände. Vi lämnade veterinären när han mådde bättre o åkte hem så han fick vila. Min värdmamma var borta på möte o hon blev sjukligt orolig då hon fick höra vad som hänt och ringde mig fyra gånger på knappt en timme för att se så allt var okej med Malcs o bad mig ringa nineoneone om han skulle svimma igen eller bete sig konstigt. Senare tog hon Malcs till doktorn bara för att kolla så allt var okej, o han har lågt blodtryck så måste hålla lite extra koll på honom nu. Jag åkte med Char o hennes playdate på simträning o sen åkte jag o Char o hämtade upp Claude från veterinären. Han fick genomgå en stor operation o har nu tratt o ett rör i halsen som det kommer blod ifrån. Stackars Claudie! Så jaaa, var minst sagt en big day för oss alla i detta hushåll idag! 
 
 
Stackars Claudie!
 
 
 
 

2013-07-02 | 07:10:07

Slut på sovmornar

Då rivstartade Camp Kajsa idag igen, ska hålla mitt camp tills jag flyttar vidare till Mill Valley, vilket förövrigt är i slutet av denna månad, herrejises det är jättesnart!!! 7 barn alltsomallt idag.. När jag klev upp ur sängen (ibland är det rätt skönt o bo på jobbet faktiskt) så kom två barn över. Vi drog efter frullen iväg till Hippieträdet i Tiburon för lite lekande, sen hem för lunch o sen blev barnen hämtade av mamman. Då drog jag o mina barn iväg till skolcampet mina barn gick på förra veckan, för o hämta upp tre syskon därifrån, körde sen hem med fem barn (tur att vi införskaffat ny bil, med 7 platser i, så jag får plats med alla barnen) lät de leka här hemma innan min värdmamma tog alla barnen till simträningen. Då passade jag på o fixa lite nödvändigheter så som att avsluta mitt gymmedlemskap. Har inte varit där på år o dar plus att jag inte kommer åka extra hit till Corte Madera från Mill Valley bara för att gå på gymet sen, kommer från o med nu satsa på utomhusträning, sen i min nya familj kommer jag komma ut o gå/springa en maaaassa med hunden, så det blir toppen.
 
Jag o Ania tog en hike på en kulle påvägen mot Mill Valley, och jag bekräftade att min hårfärg är blond o Ania bevisade att hon innerst inne är blond hon oxå, tanken var att vi bara skulle ta en springtur, men vi såg massa nya stigar hela tiden o bara gick o kollade på de sjuka villorna som finns här, vissa är helt sjuka! Älskar att bara gå runt o kolla på hus! Iallafall så visste vi inte var vi var efter ett tag så vi frågade en kille hur vi skulle gå för o komma tillbaka till Corte Madera, han svarade "whaat? Hahaha, Guys, that's a long walk u know!" När vi insåg vart vi var kunde vi inte annat än skratta, skulle lätt ha tagit oss typ 1.5-2 h att gå hem igen. Som tur var kunde en av Anias kompisar i Mill Valley skjutsa hem oss. Sikket äventyr det blev sådär på kvällskvisten. 
 
 
Awesome arbetsplats
 
 
Har oxå varit o spanat in nya Yoda statyn/monumentet i San Anselmo
 
 
Även Indiana Jones finns där, rätt coolt att dessa skapades precis här! 

2013-07-01 | 08:25:41

Pride Festival

Idag var vi inne i stan där det var heeelt crazy! Pride festivalen i gay huvudstaden SF, så var en riiiiktigt big deal! Var fullsmockat med folk som var klädda i regnbågens alla färger, stor parad som varade i minst fyra timmar, hög musik överallt o alla gick runt o sjöng o dansade. Var riktigt awesome stämning o alla var på sitt allra bästa humör. Men så sjukt alla var klädda, vissa hade inga kläder alls o vissa bara allmänt konstiga, såg nog fler killar utklädda till tjejer än riktiga tjejer o jaa var sjukt underhållande vill jag lova. Vi gick alla runt smådansandes med stora leenden på läpparna hela dagen. Happy Pride allihopa! 
 
Idag är det även exakt 11 månader sen jag lämnade Sverige, hade jag inte förlängt hade jag varit hemma om en månad (sorry guys!) men vi ses i maj istället, blir suuuper det! Nu lite bilder från denna crazy dag. 
 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus