2013-01-31 | 03:11:00

6 månader i staterna!!!

Wehoo, kan verkligen inte fatta hur snabbt tiden har gått, känns som igår som jag o Emma övertalade en snubbe på Heathrow om att vi var tvungna att sitta bredvid varandra på planet eftersom jag är så flygrädd och han fixade det då åt oss! Samtidigt känns det som att man har varit här huur länge som helst, riktigt blandade känslor är vad detta året innebär vill jag lova.
 
Om jag hade kunnat hade jag firat 6 månader i USA på nåt riktigt bra sätt. Meeen, icke då. Veronica övertalade mig att boka tid hos läkaren idag eftersom jag kunde inte prata alls och ja asså det gjorde så sjukt ont i halsen. Sagt och gjort, fick en tid på eftermiddagen. Gott folk, jag har Strep Throat. Vet inte helt exakt vad det innebär eller vad det heter på svenska men ni som vill veta mer kan ju söka på google, sök isåfall oxå på bilder, men bara om ni vågar - ser riktigt disgusting ut!! Är iaf ett halsvirus och doktorn sa att min hals var helt röd, svullen och hade feber inne i halsen. Ändå skönt med en förklaring till varför det gör sjukt ont. Så nu går jag på en 5 dagars antibiotika behandling. Kul. Nej detta är definitivt det tråkigaste som hänt mig hittills under året, det enda jag gör när jag inte jobbar lite granna  (ska jobba så lite som möjligt så jag inte smittar barnen) är att ligga i sängen och kolla på teve och tycka synd om mig själv för att det värker till månen varje gång jag sväljer. Om det är nåt jag lärt mig under dessa 6 månader är att tiden flyger förbi mycket fortare än vad man vill och tror. Jag har inte tid med att bara ligga i sängen - jag vill ju uppleva Cali och ha kul med mina underbara vänner jag fått här borta! Men, om 5 dagar är jag förhoppningsvis som ny igen, looking forward to it! 
 
Haha oxå svårt o ha ett så oamerikanskt namn ibland. När jag bokade mitt appointment och skulle hämta ut medicinen på Apoteket så fattade de ju verkligen ingenting då jag sa mitt för och efternamn eftersom jag knappt kunde prata. Å jag kunde verkligen inte säga det tydligare än vad jag gjorde och gick ju sådär att bokstavera oxå. Haha, men ja det löste sig oxå tillslut. 
 
 

Kommentarer;
Emma

Åh krya! Strep är halsflus, ta en vanlig huvudvärkstablett så försvinner smärtan! Ingen rolig sjukdom, tycker synd om dig Kajsa! Kan heller inte fatta att det redan gått ett halvår, haha helt sjukt. Saknar dig!

Svar: Åh jaha! När halsfluss är ingen kul story :/ saknar dig oxå!!!
mylifeincortemadera.blogg.se

2013-01-31 kl. 06:14:48
http://bullens.blogg.se
Mamma

Försök ta det lite lugnt nu och krya på dig. Kramar

Svar: Tack mamsingen, kramar!
mylifeincortemadera.blogg.se

2013-01-31 kl. 07:56:57

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus