2013-12-17 | 07:36:35

En sån dag då man bara vill gå och lägga sig och vakna upp till en ny bättre dag

Vilken kaosdag detta blev, inte min dag för fem öre. Började iaf bra, jag började jobba tidigt då jag hade i uppgift att väcka alla barnen och sen skjutsa Irma o Leo till skolan. Det gick ju bra det. Sen så åkte jag och Milo och parkade vid bibblan för att sen gå en långrunda där bakom. Utan att tänka efter så tog jag med mig hela plånkan på rundan. När vi kom tillbaka till bilen så märker jag att jag inte har plånboken längre. Ringer till Anna i panik och berättar att jag tappat plånboken med amerikanskt o svenskt bankkort, amerikanskt o svenskt körkort, social security number lapp, försäkringskort och en hel del cash, går sedan tillbaka nästan hela rundan o letar efter den utan att hitta den. Åkte till Bank of America med Milo för att spärra mitt bankkort. Kunde tyvärr först inte få nåt nytt då jag inte hade nåt id, men med lite tårar så löste dem det så att jag får ett kort hemskickat nästa vecka förhoppningsvis. Brummade sen iväg till polisstationen o beskrev min plånbok o allt innehåll o bad dem ringa mig om dem fick in den. Både banken och polisen gjorde en big deal av att jag hade mitt social security nummer i den, för tydligen om det hamnar i fel händer kan dem göra istortsätt vad som helst i en annans identitet. Åkte hem för att lugna ner mig lite. Ska tilläggas att jag ringde Anna o grät minst fyra gånger under dagen, hade även pappa på luren två gånger. Jag såg bara allt jobb, fixa nya körkort, bankkort, försäkringskort o ja allt sånt. När jag sätter mig i bilen för o hämta upp Leo från skolan så ringer polisen och säger "you were very lucky today!" Då hade en äldre dam varit in och lämnat in den till polisen. VILKEN lättnad det var vill jag lova! När jag hämtade Leo sa jag "Leo, vi måste åka till polisstationen på vägen hem!" Han "Va?! Kajsa vad har du nu gjort?!?" Haha.. Damen som hade hittat och lämnat in den hade lämnat sitt telefonnummer så jag ringde och tackade henne så jättemycket, fina människor det finns! ÄLSKAR Marin människorna!! 

När Anna kom hem så hade hon med sig en present till mig för hon förstod att jag hade haft en jobbig dag, ringde som sagt till henne o grät x antal gånger. Så himla gullig hon är! Världens bästa värdmamma! 


Fick en gosig tröja av Anna, hon köpte en rosa till mig och en grön till sig själv så nu går vi runt och matchar här hemma, så himla snäll hon är!  

Kommentarer;
Farfar

Ärliga människor där du bor,fin familj du jobbar hos.Kram Farfar o Maj-Lis

2013-12-17 kl. 09:21:01
Emma

Åh blir så glad att läsa att du fick tillbaks den, älskar ärliga människor!

2013-12-19 kl. 23:11:22
http://bullens.blogg.se

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus