2012-09-01 | 10:47:28

Late Night

Hade en grymt skön morgon idag. Eftersom jag är så snäll så lovade jag mina vföräldrar att hålla mig hemma på förmiddagen eftersom de har köpt en ny kyl/frys som skulle hemlevereras idag nån gång mellan 8-12. Min vmamma jobbade hemifrån när de kom, men sen var hon tvungen att åka precis, så då kom jag till utryckning och fick signera papper och sen ställa tillbaka all mat i den nya kylen (som är baouta stor, weho!). Försökte sedan skypa med farfar och Majlis, gick sådär dock. Vi får prata nån gång då ni e hemma hos mamma o pappa istället! 
 
Åkte o hämtade upp Malcolm på skolan, tog med lunch som vi åt i en lekpark precis bredvid skolan. Lekte lite där tills det var time to pick up Charlotte. Åkte då direkt till Mag's och åt Frozen Yogurt (gudomligt gott!) de hade fått en ny smak där, superyummie!! Lina kom ditt med sitt ena värdbarn o barnets kompis. Så efter att alla var klara så gick vi o lekte lite i Dark Park, kul att barnen verkade ha roligt tillsammans, eller ja iaf tjejerna! Malcolm ville bara att jag skulle läsa en bok för honom hela tiden då vi var i parken. Sen blev det väldigt bråttom hem, då mamman skulle ta Malcolm på första simträningen och tog då även med sig Charlotte så att jag fick sluta tidigare! 
 
Skypade med Emma, och vår semestervecka i november kan inte bli annat än awesome! Ser fram emot det sååå mycket!!! Sen var planen att jag skulle hänga med Lina hem till en brasiliansk tjej och laga middag, men som alla vet så kan planer ändras. Jag o Lina åkte och bokade bord på en restaurang vi spanat in i Larkspur, där det alltid är sjukt tjockt med folk! Åkte sedan o gymmade, tack Lina att du gör mig till en biff haha! Åkte sedan till restaurangen för middag. Var en väldigt fancy restaurang, väldigt expensive för oss fattiga au pairer, men maten var riktigt god, dock blev man inte mätt på det! Så man fick väldigt lite mat för den summa vi la ut, var fortfarande hungrig när allt var uppätet. Men var kul att äntligen prova den "alltjämt proppfulla restaurangen i Larkspur". Vi åt risotto (supergod, måste smaka den när du kommer hit pappa!!!) Efter det drog vi vidare till Kentfield där vi visste att Dennis skulle laga svensk mat med en amerikanare och en italienare. Sjukt gott att äta hemmagjorda köttbullar, potatismos och sås, galet! Lina o jag bakade två smulpajer till efterrätt, en med äpplen o en med jordgubbar. Galet yummie! Badade sedan i hot tuben, och det var blue moon idag, så det var riktigt nice! Kom nyss hem (01.15) o smög in i huset och tror jag lyckades med att inte väcka någon, wei! 
 
 

Fick detta fina brev idag som min mamma gjort helt själv, tack så mycket!! 
 
 
Min Frozen Yogurt at Mag's!
 
 
Malcolm grät när vi åkte till Mag's för han ville absolut inte dit - han ville bara ha glass från glassbilen. När vi väl kom till Mag's så sa han att den nya smaken var den godaste han någonsin smakat. Jag visste väl att han innerst inne ville dit, haha. 
 
 
Barnen blir så galet glada då vi äter glass! 
 
 
Lina at the fancy restaurant med risotton!
 
 
Laxen! 
 
 
Efter det blev det galet god svensk måltid! 

Kommentarer;

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus