2012-09-06 | 03:44:52

Kort dag

Hade en galet chill morgon. Började på min läxa till L.A. lite smått, men har inte Word på min iPad och fattar knappt familjens Apple dator, så får be dem visa mig hur det funkar om jag ska skriva på den! Ska skriva en uppsats på 5 sidor om mitt liv, haha. Utöver det så ska man skriva en typ tre veckors dagbok, där man ska redogöra för exakt ALLT man gör varje dag! Detta måste skickas in senast nu på lördag, och nu på lördag är det bara 1 vecka kvar tills kursen är, galet! L.A. Here we come! Var rätt duktig på skriftliga grejer i skolan, håller tummarna för att så fortfarande är fallet så att jag får ihop en bra uppsats! 
 
Hade en galet kort jobbdag idag! Eftersom mamman jobbade hemifrån blev det lunch i parken för mig o Malcolm idag igen. Körde sedan freezeball tills det var dags att hämta Charlotte (som slutar typ en timme tidigare än vanligt varje onsdag). Åkte sedan direkt till Malcolms första gymnastik class! Visste inte riktigt var den låg, men kom fram i tid, yey! Väl där så fick jag skriva på papper och sådant eftersom det var första dagen! Hade tänkt åka o göra nåt med Charlotte under tiden, men detta tog rätt lång tid så vi hann typ inte åka nånstans så hon fick spela spel på min telefon (tror inte att hon får göra det egentligen, wops!)medan vi tittade på Malcolms gymnastik. När han upptäckte att hon hade fått spela blev han ju inte så lite avis, så han fick spela i bilen påvägen hem. Hade asbråttom hem, eftersom hans class slutade 15, Charlotte skulle vara ombytt och klar hemma vid huset 15.15. Lyckades nästan, haha. Hon var klar kanske 15.17, så bra jobbat ändå! Då hämtade mamman upp henne och skulle köra henne till simningen, hon tog Malcolm med sig så att jag fick sluta tidigt idag!
 
Cyklade då en sväng till gymet o sen hem o åt middag. Ligger nu i sängen o tittar på tv och bara chillar! Om ett tag kommer Coleman hit och vi ska ha svenska lektion igen. Ska bli roligt det och håller tummarna för att jag kan lära honom ännu mer svenska denna gång! 
 
Blev så lycklig idag då Emma skrev att hon bokat sina flygbiljetter hit till San Francisco! Åh, resan kommer bli så galet amazing! 
 
Måste säga att man blir bortskämd väldigt fort här borta!  Idag var det molnigt och 25 grader, jag tyckte att det var småkallt!! Haha, antar att jag inte ska klaga med tanke på att ni går mot hösten hemma i Sverige! 
 

Påväg till solnedgången på Sinson för några veckor sedan, beautful!

Kommentarer;

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus