2012-09-08 | 20:22:00

Ensam hemma

Eftersom att jag är hemma själv denna helg (medan min vfamilj glassar i San Diego) så kom Lina, Dennis, Coleman, Zack och Michele hit igår kväll och vi lagade middag och badade i hot tuben och hade det allmänt trevligt. Lina sov sedan över här och vi låg och kollade på film in på små timmarna. Riktigt mysigt! 
 
Har nu på morgonen skypat med Ina, kulkul att se dig! Lina har åkt för att hika med Dennis. Jag sitter här och kämpar med min L.A. läxa. Haha, är inte speciellt svårt, men måste skicka in den idag. Ska sedan ta färjan in till San Francisco och möta upp min tyska komis Lisann som jag träffade på Training School i NYC, vi ska äta middag och förmodligen kolla lite i affärer, sen hänger hon med mig hem hit. Å så ska jag, Lisann och Lina ha sleepover här, mysmys! 
 
Ja, det var väl det jag ville säga för nu. Annars så lever jag livet här i Cali och har det galet underbart varje dag!!
 
 


Har Dennis dator at the moment och ville att ni skulle få en bild, så här har ni the gang i Yosemite! Galet fint!!

Kommentarer;
Bella

Hejsan. Jag tänkte höra om grej för jag är nämligen sugen på att åka och jobba som Au pair, men när du går och äter glass med vbarnen varje fredag, frozen och allt vad dom heter, betalar du då? Eller dina vföräldrar? Och om du går ut med barnen och köper lunch/middag vem betalar då? Får du pengar eller betalar du eller hur går sånt till? Och om du äter ute med hela vfamiljen bjuder dom dig då osv? :)

2012-09-09 kl. 13:32:59

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus