2012-09-11 | 09:01:55

Dagen

Hade världens chillaste morgon idag, tog det bara lugnt och fixade med skolan så att jag har sovplats fredag till lördag oxå (vilket tog hur lång tid som helst!!!). Ser fram emot L.A!! 
 
Hämtade upp Malcs från skolan, hem o äta lunch och Dennis och Alex kom oxå över. Tog sedan grabbarnas cyklar i bilen o åkte till Tiburon till ett superfint ställe där de cyklade runt. Hämtade sedan upp Charlotte från hennes art class, åkte sedan direkt och släppte av henne på taekwandoo träningen (amerikanska barn är sjukt busy, aktiviteter hela tiden typ). Åkte då hem med Malcs o målade lite, hämtade upp Charlotte, hem igen. Jobbade lite senare idag än vad jag vanligtvis gör så fixade middag åt ungarna oxå. Blev "frukost till middag" som vi kallar det i detta huset, alltså våfflor, jordgubbar och ägg. När pappan kom hem stannade jag med sötfisarna och läste bok ett tag. Mina barn är så gulliga! Sen åkte jag och hämtade upp Maja, hämtade sen upp Dennis, batteriet i bilen dog (tur att Dennis var med som visste vad som hände och vad man skulle göra annars skulle jag fått panik typ haha), åkte sen till Cheesecake Factory och mötte upp Lina, Lina, Ida, Elin & Isabelle. Riktigt mysigt! Så tråkigt att Elin och Isabelle åker imorgon!! Men de kommer ha det så grymt i Miami innan de kommer hem till Sverige igen det är jag säker på! 
 
 

The Cheesecake of the day. Riktigt god måste jag säga!

Kommentarer;
mamma

Jösses, alla dessa bilder på godsaker, kommer vi känna igen dig när vi ses?!? Du som aldrig ätit sånt här hemma...äter ni aldrig grönsaker? Men allt ser onekligen väldigt gott ut :)

Svar: Haha äter extremt mycket mer onyttigt här än hemma! Finns så himla mycket godsaker over here!
mylifeincortemadera.blogg.se

2012-09-11 kl. 10:50:45

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus