2012-09-07 | 07:17:36

Californian Driver's License!!!

Imorse tog jag mitt Kaliforniska körkort, wehooo! Galet skönt att få det överstökat! Hämtade upp Dennis o åkte till Lina. Åkte till Safeway o köpte varsin cupcake för att fira detta, väldigt yummmie och trevligt! Klyschhigt att jag fick mitt Kaliforniska körkort en dag innan jag fick mitt svenska körkort. Imorgon (idag för er) är det exakt 1 år sedan jag tog mitt svenska körkort, yeah! 
 
Blev bara en snabbis dock eftersom Dennis o jag var tvungna att plocka upp våra småkillar från skolan! Tjejerna slutade skolan tidigare än vanligt, så när vi plockat upp dem så åkte vi till poolen o hängde där i några timmar. Lina o Isabelle tittade även förbi en snabbis. En kvinna vid poolen frågade mig o Dennis "Are all these yours?" o tittade på våra 4 värdbarn, haha. Ser vi verkligen ut att kunna vara föräldrar till två stycken 7-åringar och två stycken 5-åringar?? Haha. Pratade även med nån mamma där som hade haft fyra au pairer tidigare. Jag gillar verkligen amerikanare, de kommer fram o pratar med en hela tiden haha. Å så fort man säger att man är svensk så blir alla så typ imponerade, askul! Igår var det en mamma på skolan som sa att jag verkligen såg ut som Charlottes och Malcolms storasyster, hon trodde verkligen att vi var släk! Haha, ja mina barn ser rätt svenska ut faktiskt! 
 
Åkte sedan o lämpade Charlotte på taekwandoo träningen. Åkte hem med Malcs, mamman hämtade sen upp Charlotte o så tog de med pizza hem. Så kom Charlottes kompis hit för hennes mamma skulle på föräldramöte o min vmamma skulle oxå iväg på nåt möte! Så åtpizza med de tre kidsen sen klädde tjejerna ut sig till prinsessor o Malcs till katt. När kompisen blev upphämtad la jag barnen. Meningen var att de båda skulle sova när Veronica kom hem igen. Men när jag precis skulle stänga dörren till Charlottes ru. Hör vi ett ashögt pipande nerifrån o hon undrar såklart vad det är och jag oxå såklart. Men jag säger åt henne o sova o att jag ska kolla upp det. Går till hallen här uppe och kikar ner i vardagsrummet o ser en av katterna där nere med världens största råtta som han springer efter och leker med och som skriker ashögt!! Haha, jag vågade ju då INTE gå ner! Charlotte kom ut efter nån minut för hon kunde inte sova pågrund av ljudet! Så vi stod o tittade ner på katten o råttan i några minuter, sen kom mamman hem. Wops, men hon hjälpte oss få ut råttan och la sen Charlotte. 
 
Tidigt imorgon åker min hostfamily iväg till några släktingar i San Diego vilket innebär att jag är ledig imorgon och att jag är hemma helt själv fredag-söndag! Ska bli väldigt härligt faktiskt! Dock måste jag ut ur huset rätt tidigt imorgon, då städerskorna kommer hit och vill då helst jobba ifred! 
 
 
Asgoda cupcakes!!! Bra firande av körkortet må jag säga! 

Kommentarer;
Pappa

Grattis Kajsa, bra jobbat!

2012-09-07 kl. 07:56:36
Farfar

Grattis Kajsa du är jätte duktig

2012-09-07 kl. 09:18:00

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus