2012-09-05 | 08:56:39

Åter till vardagen

Har varit sjukt mör i hela kroppen hela dagen efter hiken i Yosemite! Planen var surfing imorse, men vi alla var så trötta så blev inget med det. Istället tog jag en lugn morgon och åkte sedan till San Anselmo och hämtade upp Lina, vi åkte sedan hem till Jennifer (som kom hit i fredags och ska åka hem till Sverige imorgon, gosh vad planer kan byta riktning). Vi har väntat på att hon ska komma hit och så åker hon bara hem igen. Vi träffade henne idag i alla fall. Tog med henne och åt Frozen Yogurt, hon var ju tvungen att äta det innan hon åkte hem haha. Sen var det dax för mig att åka och hämta upp lillgrabben, så skjutsade hem brudsen till Lina och åkte sen till skolan. Åkte hem och packade ner lunchen i väskan (mamman jobbade hemifrån idag och ville störa henne så lite som möjligt) så åkte och åt lunch i Dark Park med Dennis och Alex. Lekte lite där tills det var dags att hämta upp girlsen. Hängde efter det en kortis i Town Park innan det var dags för mig att ta mina barn hem, då mamman skulle ta Charlotte till hennes simning. När de åkte på simningen så promenerade jag och Malcolm till biblioteket för att lämna tillbaka böckerna som vi lånade för ett tag sen, jag skaffade ett bibliotekskort, jag satt och läste massa böcker för honom och han fick låna med sig en ny bok. Sen promenerade vi hem igen. 
 
Efter middagen skypade jag med Emma, och jag säger bara som så att i november kommer vi göra värsta drömresan! Galet alltså, kommer bli så grymt amazing! Är så taggad och längtar som bara den! Skulle dock önska att en vecka var lite lite längre, men vi får kämpa mot tiden för att hinna med allt den veckan, haha. Men har nu planerat ganska mycket, och vi kommer hinna med allt vi vill se! Kan inte bli annat än awesome!! Åh vad grymt det kommer bli! Sen kom Lina och hämtade upp mig, vi mötte upp Dennis vid Cheesecake Factory och åt där varsin Cheesecake, asyummie! 
 
Imorgon såg ut att bli en aslång jobbdag för mig, då 3 av barnens aktiviteter börjar imorgon plus att jag skulle jobba kväll. Men sen så ångrade sig mamman så tydligen får jag sluta kvart över tre imorgon istället, synd att klaga liksom! 
 
 


Kommer nog aldrig tröttna på Frozen Yogurt, himmelskt gott!

Kommentarer;
Victoria

Åh är Frozen Yogurt gott? Ser ju inte helt fel ut i alla fall ;)

Hoppas att du har det grymt bra! Här hemma i Sverige börjar det ju sakta men säkert gå mot kallare tider igen. Usch.

Vad är det för resa ni ska göra?

Pussss! Saknar dig! ♥

Svar: Du, Frozen Yogurt är så sjukt amazing gott! Skulle kunna äta hur mycket som helst, utan minsta problem!! Åh, usch! Så glad att jag slipper det där kalla nu, gotta love California! :) vi ska göra en galet cool roadtrip, kortfattat så är vår resplan: San Francisco-Los Angeles-Grand Canyon-San Francisco ! Saknar dig med! Hoppas allt är bra med dig <3
mylifeincortemadera.blogg.se

2012-09-05 kl. 22:18:40

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus