2012-10-26 | 08:39:34

The World is Mine

Imorse hann jag med att skypa med Matilda, boka biljetter till Alcatraz (så ska dit när familjen kommer hit nästa vecka!!!!) och färjade även Linas hår och hon blev superblond, hihi finisen! 
 
Efter jobbet skulle jag o Malin prova en ny restaurang, men vi ended up ja ni vet var... Sch, säg inte till nån, tre dar i rad där är faktiskt inte bra hahaha ! Efter middagen fick vi den briljanta idén att åka till Golden Gate och bara njuta. Vi åkte förbi Safeway och köpte lite tilltugg och åkte sen till bron. Det var stjärnklart, fullmåne, hela San Francisco var upplyst, hela Golden Gate var upplyst, behöver jag ens säga att det var helt MAGISKT?! Stötte på en kille med blått lasersvärd där uppe, älskar att det finns så konstiga människor här hahaha. Blev en toppen kväll med min fina knasboll med andra ord! Så fantastiskt att vara här!!
 
 
 
Ska försöka fixa bilderna vi tog o se om de blir fina, men ni får ett litet smakprov. Kan inte få det på bild dock. Jag tog mental pictures all the time, så galet vackert var det! 

Kommentarer;
Mona Markström

It's beautiful!!!

2012-10-27 kl. 22:57:22

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus