2012-10-12 | 07:52:50

Starlight

Dagen började med en lång och rolig skypedate med Martin, tycker verkligen att du ska komma hit typ nunununuuu!! Gick sedan till Apoteket och tog en flu shot (Asså influensa vaccin) då min vmamma ville att hela familjen skulle vaccineras. Kändes lite wierd att gå till ett apotek o göra det, menmen. Kunde inte säga om han stack nålen i min arm eller i luften, kändes ingenting. Men nu kan jag garantera att han träffade armen...
 
Har mestadels skjutsat runt barnen på olika aktiviteter idag. Träffade Lina efter jobbet en sväng, alltid lika trevligt! 
 
Å vet ni vad? Det har regnat idag, större delen av dagen tillochmed. Vad är nu detta?? Cali, var det inte alltid sol vi sa?!? Frågade Charlotte varför det regnade och hon svarade att det var höst och att det regnar då.. Haha I guess att jag ska vara glad över att det iaf inte alls är så kallt som det är i Sverige! 
 
Giants vann en viktig match idag. Det är det enda ALLA har pratat om. Tydligen fick barnen se på tv i skolan på "efterfirandet" då de precis vunnit matchen och rektorn hade ropat resultatet i högtalarna på skolan. Hahaha C.R.A.Z.Y. 
 
 
 
Smutsig bilruta.. Haha. Bild från då tyskan var här och vi åkte in till stan. Tur att vi klarade oss över underbara Golden Gate tills hennes bil gick sönder, haha. 

Kommentarer;

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus