2012-10-18 | 09:07:00

Mobilen pajjad!

Surfing imorse, weho. Skulle prova en ny strand, Bolinas! Dennis åkte dit lite tidigare och efter mycket om och men hittade även jag och Lina till stranden. Amerikanare är så sjukt trevliga, love it, efter bara en liten stund i vattnet var det en annan surfare som kom o pratade på som bara den med mig och Lina. Var superhärligt väder och inte så fasligt kallt i vattnet. Denna strand var dock väldigt konstig.. För att ta sig från stranden till parkeringen var man tvungen att gå i vattnet en liten bit. Jag åkte tidigare än de andra två eftersom jag började jobba tidigare. När jag var ungefär halvvägs kommer VÄRLDENS våg och sköljer över hela mig, oj vad rädd jag blev och OJ vad blött ochh sandigt ALLT blev... Mobilen blev vattenskadad och funkar inte alls, suck alltså! Så imorgon ska jag lämna in den på lagning..
 
 
Här var man tvungen att gå för att komma till och från stranden. Här kom en baouta våg precis när jag skulle gå över, hjälp! Snodde bilden från Lina för att kunna visa er! 
 
Har som vanligt lekt en massa med barnen idag! Åkte en snabbis hem till Lina's Nail Salon, haha, där Malin redan befann sig. Fick superfina naglar och en massa goda skratt! Oj vad jag gillar er mina tjejer! 
 
Tänkte länka några av mina au pair kompisars bloggar, då jag fick ett litet önskemål på det! Så nu har ni ännu mer att läsa, enjoy : 
 
Lina : www.linainus.blogspot.se 
Malin: www.iammalin.devote.se (lösen: USA)
Emma: www.bullens.blogg.se
Martine: www.mmartine.blogg.se
 

Kommentarer;

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus