2012-10-17 | 06:33:34

Kiss the Sky

Tänkte börja med 2 bilder jag snodde från Malin från helgen: 
 
 
 
Så sjukt att varje bord hade en liten tv på restaurangen vi åt på. Only in America people! 
 
 
Taggade som få! 
 
 
Åt en supermysig frukost på Woodlands imorse med mina favoritbrudar! Igår så lovade jag o Dennis killarna att de skulle få välja helt vad vi skulle göra idag fram tills vi hämtade tjejerna (första o sista gången, haha). Orkar inte gå in på detaljer men de hittade på mindre roliga lekar om man säger så. Men resten av dagen hängde vi vid poolen och det är så sjukt härligt att kunna bada o chilla vid poolen en dag som denna som har varit väldigt varm! Älskar vädret här i Cali! <3 Har nu på kvällen haft svenska lektion med Coleman som om inte alltför länge flyttar till Sverige. Alltid lika kul och stolt över att han är så duktig! Måste väldigt snart införskaffa Halloween kostym! Det är jättesnart Halloween, så himla kul! Det är redan en massa hus som är jätteutsmyckade, så himla kul det ska bli! Ser så fram emot att gå trick or treat med min vfamilj! Denna kväll spenderas i min säng med Svenska Hollywod fruar och ensam Mamma Söker avsnitt, haha mys! 
 
 
Så extremt gott!!! Splittade denna med Malin och oj vad mättande det är!
 
 
Ju närmre desto bättre! Haha. Lina <3 
 
 
 

Kommentarer;
Emma

Gillar din blogg jättemycket! Funderar själv på att söka till Au au pair efter studenten..:) Har din kompisar några bloggar också kanske? :)

Svar: Åh tack så jättemycket du!! Kul att du funderar på att åka, gör det!! Kan länka några kompisars bloggar i nästa inlägg! :)
mylifeincortemadera.blogg.se

2012-10-18 kl. 02:17:56

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus