2012-10-11 | 07:37:00

Första regnet?!

9 imorse skulle en rörmokare komma hit så jag lovade att hålla mig hemma och "passa" honom. 10 kom han insläntrandes och suckade över hur mycket det var han behövde fixa, haha han hann en av fyra grejer innan jag var tvungen och åka och han då fick avsluta sitt jobb...

 

Skulle åka med Malcolm till frissan direkt efter skolan, hamnade på fel mall. Frågade en massa människor var salongen låg och alla pekade åt olika håll men sa att det var gångavstånd dit. Den sista jag frågade sa att det låg i ett helt annat mall - yey var 5 min innan han hade sin klipptid. Panik eller vad? Blev rejs till det rätta mallet, sprang som galningar (Malcolm var riktigt duktig och sprang asfort han med, han fattade verkligen att vi hade bråttom). Var framme ca 5 min efter ett och det verkade kolugnt, var inte en kotte där så det verkade inte göra nåt att vi var lite sena, pheew! Charlotte skulle sen bli upphämtad vid huset av en annan tjejs nanny. Hon kom inte tiden som var bestämd så då blev det kaos igen med telefonsamtal o grejer. Men hon showed up 5 min innan simträningen (man bör åka 30 min innan för att komma dit i god tid) så tror tjejerna var väldigt sena.. Menmen absolut inte mitt fel, haha. Idag har jag även stått för middagen i huset eftersom jag jobbade lite längre idag. Det blev burritos - yummie! Berättade massa Bellman historier för barnen så nu har de börjat hitta på egna sådana.

 

Efter att jag slutat lämnade jag mina små gullungar och promenerade direkt hem till en familj o satt barnvakt åt deras två söta tjejer. Inte jobbigt då jag la dem nästan direkt och låg sen o halvsov framför Gossip Girl tills föräldrarna kom hem igen, haha. Fick skjuts hem av mamman då det regnade (!!!!!!!!) ute! Regn i California?!? Regnet brukar inte komma hit förrän i november, vad är nu detta liksom?! 

 

Min värdpappa är så sjukt rolig. Hör honom nerifrån, han är där själv, han kollar på Giants Game och skriker och klappar så att det låter som minst 5 pers där nere, haha äkta Giants fan vill jag lova !

 

 


Kommentarer;
Pappa

När jag kollar på Djurgården och höjer rösten något brukar upplevas som pinsamt, knappast asroligt men det är väl skillnad...

2012-10-11 kl. 10:35:18

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus