2012-10-01 | 08:50:24

2 månader i USA idag!!!!!

Detta firades med att åka in till City med Lina och Malin där vi fick nys om en gratiskonsert som skulle hållas i Golden Gate Park. Väl där mötte vi upp Martine o lite mer folk, mycket trevligt!! Konserten kan liknas med typ Rix fm festivalen, fast på denna var denna var det sjukt mycket mer publik! Kände inte igen så många som spelade, men var galet nice att bara chilla i parken, äta glass och bara umgås! Så ja, det var där vi hängde typ hela dagen, sjukt grymt sätt att spendera en söndag som denna på. Har varit galet varmt och skönt väder, vi blev så chockade att det var riktigt varmt även när solen hade gått ner, för det hör inte till vanligheterna! Hursomhelst, aschill o härlig söndag!! Hann även med lite shopping på Forever 21 innan färjan gick hem till Marin. Åkte o åt middag på Cheesecake och hade det sådär allmänt trevligt som man alltid har det där. Ja det var den söndagen det, så kan det se ut när man lever här borta i California, I love it! 
 
Men som rubriken lyder, det är sjukt crazy att jag idag varit här i 2 månader!!!! Det är sjukt hur fort tiden går! Bara 11 månader kvar, får typ ångest! Vill inte härifrån! 
 
 
 
Martine & jag firar vår 2 månaders dag här i the fabulous States! 
 
 
Crowded! Å detta är ju då bara ena sidan så att säga...
 
 
Scenen långt därborta. Vi låg o chillade lite längre bak, ashärligt! 
 
 
 
HAHAHA! Mina nya bodyguards!! Hahaha, Ser jag ut att vara typ 5 år i jämförelse med dessa grabbar?? Ja! Kände mig galet liten mellan dessa! Haha, detta är 2 amerikanska fotbollsspelare som vi träffade i parken som Lina kände litegrann! Sjukt stora grabbar, hahaha! 
 
 
 
Ferry building o lite andra business hus. San Francisco är soo beautiful! 
 
 
Såg fullmånen precis vid Bay Bridge, so pretty! Synd att det aldrig går att fånga helt på kort!

Kommentarer;
Mamma

Vilken lyckad dag! Vet dock inte om du "får" umgås med amerikanska fotbolls spelare i den storleken?!?

2012-10-01 kl. 11:50:09

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus