2012-11-22 | 07:16:49

Dyr dag!

Har idag endast jobbat nu på kvällen. Var ledig hela dagen. Gjort så lite som möjligt men har ändå lyckats spendera en massa pengar, för mycket pengar! Bokade flyg från NY. Så nu är allt klappat och klart. Kommer fira nyår i New York och dela Times Square med några miljoner människor - kommer bli sjukt coolt! Kommer även hinna med att se Washington DC, hälsa på Obama och Vita Huset en liten sväng sådär. 
 
Idag beställde jag även glasögon. Ja, ni läste rätt. Min syn har bara blivit sämre och sämre och jag märker verkligen av det. Ser inte alls vad det står på långt håll. Dock sa optikern att hon gärna hade haft min syn istället för sin egna å att min inte var så dålig, men tillräckligt dålig för att det ska bli jobbigt utan glajjor, jotack det har jag märkt! Kommer inte behöva använda glasögonen hela tiden, men typ när jag kör bil och när jag själv känner att jag behöver. Hittade ett par som kändes bra iaf, så blir nog bra! 
 
Taggar förövrigt inför morgondagen och den stora högtiden Thanksgiving! Ska bli askul att fira äkta Thanksgiving!!  Kommer släktingar hit och sen så ska vi äta som bara den, spela spel och se Amerikansk fotboll. 
 
 
 

Kommentarer;
Emma

Skönt att du har fixat glajjer din blinda sate!
När kommer du hit nudå, och när åker du hem? PUSS <3

Svar: Åker hem på förmiddagen den 1:A :((( PUSS <3
mylifeincortemadera.blogg.se

2012-11-22 kl. 07:58:24
http://bullens.blogg.se

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus