2012-12-30 | 00:49:06

Washington D.C.

Idag har vi varit riktiga turister här i huvudstaden! Har varit riktigt kul! Washington är en väldigt kulturell stad med massvis av museer och mycket historiskt att se! Vi tog en promenad och såg Union Station, U.S. Capital, American Indian museum, Air & Space museum, Castle museum, Washington Monument och Vita huset (såg Obama gå ut med hunden tillsammans med en drös livvakter innanför stängslet, ascoolt!!!). 
 
Känns verkligen att vi är på östkusten nu! Känns väldigt annorlunda ändå. Husen är väldigt olika de vi har på Västkusten! Har även sett väldigt många väldigt överviktiga människor idag, har knappt sett nån överviktig i Cali sen jag kom hit haha... Det är även mycket kallt här!! Är väldigt tacksam över att mina föräldrar tog med min Canada Goose jacka, hade inte överlevt utan den haha. 
 
Vi har varit helt slut idag, åkte ju nattflyg vilket innebar att det inte blev mycket sömn inatt och så kom vi fram tidigt imorse. Flygningen gick väldigt bra och kändes mycket kort även fast den var 6.5 h. 
 
Stannar här tills imorgon eftermiddag sedan ska vi tåga upp till New York! Här kommer lite bilder från dagen i USA's huvudstad: 
 
 
 

Kommentarer;

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus