2012-08-24 | 06:36:42

Which Witch is Which?

Älskar mitt schema nu när barnen börjat skolan!!! Under förmiddagen hade jag 3 skypedater. Pratade med Annica samtidigt som jag åt frukost, sen pappa & Kasper o sen Lovisa & Miranda! Är så himla roligt att prata med er där hemma o få veta att ni mår bra. Ledsen att säga det, men än så länge har jag inte haft någon hemlängtan alls, händer så himla mycket roliga saker här borta varje dag så hittills har jag inte haft tid för hemlängtan! Tvättade även en massa kläder i förmiddags. Så kom Lina & Maja hit o vi åkte nästan direkt till kinesen nere i Town Center för take away. Åkte tillbaka till mig, mitt house is the place to be - älskar't, åt maten i ca 10 min sen var jag tvungen att åka o hämta upp Malcolm från skolan. Så blev en snabb o rätt stressig lunch, menmen trevligt ändå att träffa brudsen! 
 
Hämtade upp Malcolm, såg Dennis och Alex på skolan, Dennis var tvungen att åka o handla lite så jag tog med båda småkillarna med hem till oss för lunch. Killarna äter ju verkligen INGENTING, galet jobbigt faktiskt kan ju inte laga någonting alls till dem... Vi hängde sen bara i mitt hus och spelade lite pingis och sådant! Så var det dags att hämta upp tjejerna från skolan. Efter det stannade vi ett tag vid en gräsplätt utanför skolan typ, så att barnen kunde leka lite ett tag. Kom en dam och undrade om alla barnen var våra... Whaaat, hur gamla ser vi ut egentligen?? Jag menar, skulle vi vara föräldrar till två stycken 7-åringar plus två stycken 5-åringar?!? Haha, komiskt ändå! 
 
Dennis, Maddie o Alex skulle sen fixa lite ärenden så jag o mina barn åkte hem till huset och var där hela eftermiddagen! Spelade pingis, spelade teater till en sagoberättelse o lyssnade på mamma Mia, haha. 
 
Har efter jobbet bara varit hemma o chillat med familjen, mysigt! Har pratat om min semester, och som det ser ut nu så kommer jag ta ut en av semesterveckorna i november, då kommer Emma som bor i New York hit till California o vi tar en liten roadtrip här i California! Får se var det bär av, men förmodligen L.A o så vill jag även visa henne här i SF, vi ska planera mer nästa vecka! Men åh gud vad jag längtar, ska bli galet roligt!!! Å i oktober så kommer förmodligen mamma, pappa och Kasper hit och hälsar på! Det blir toppen, ska bli så nedrans kul att visa dem allt här!! 
 
Imorgon är ytterligare en fullspäckad dag! Ska gå upp jättetidigt imorgonbitti (säkert samtidigt som barnen går upp) så ska Dennis lära mig att surfa, hur coolt? Jag sa åt honom att han fick välja vid vilken strand, men den med minst hajar, haha. Svaret blev "ska vi köra i en pool då?" så ja, återstår att se om jag överlever morgondagen, vill helst inte bli uppäten av en haj... Efter jobbet väntar födelsedagsfirande för Coleman, Lina ska med dit, kulkul! Sen ska Lina o jag ha sleepeover at my place! Å på lördag väntar en heldag inne i SF!! Kan inte säga annat än att mitt liv är helt underbart at the moment! 
 
 
Roadtrip i California med Emma, kan inte bli mycket bättre!!!

Kommentarer;
emma

Haha lycka till med surfandet!! Ser fram emot november, kommer bli bäääst!! :D

2012-08-24 kl. 19:29:23
http://bullens.blogg.se
Farfar

Vad skönt att du bloggar igen dra ned på tempot kram Farfar o Maj-lis

2012-08-26 kl. 09:40:57

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus