2012-08-30 | 06:19:53

Wednesday

Skypade med fina Janine imorse, roligt då det var första gången sen jag kom till USA. Skönt att höra att allt är bra med dig! Tvättade även barnens och mina kläder. Drog sen till gymmet och mötte upp Lina. Om hon börjar på mitt gym kommer jag vara biff när jag kommer hem, haha. Träningsvärk imorgon - Check! Galet bra med en egen tränare typ! Tack för det Lina! Åkte sedan hem för att skypa med Josefin, men hon hade fått jobba över o glömt vår date så det får bli en annan gång. Så skypade då istället med familjen, roligt! Ser fram emot när ni kommer hit så att jag får visa er runt här, magiskt! 
 
Hämtade upp Malcolm på skolan. Åkte hem och åt lunch med honom. Åkte tillbaka till skolan och hämtade Charlotte. Eftersom det varit så himlans varmt idag så åkte vi sedan till en pool och hängde där hela eftermiddagen. Så himla skönt att bara bada med barnen när det är så varmt ute! Å de älskar att bada och simmar typ bättre än mig haha. Hängde i diving poolen typ hela tiden, de tycker det är så roligt att hoppa från diving boarden och dyka ner till bottnen. På denna club så ringer de i en klocka typ en gång i timmen, då måste alla barn gå upp ur vattnet och det är dax för alla vuxna som vill simma ifred att hoppa ner i vattnet. Superbra tillfälle att käka matsäcken och smörja in dem med mer solkräm, hehe. 
 
Barnen är ju dock alltför sega ibland, så kom tillbaka hem senare än då jag egentligen skulle slutat (så missade skypedaten med emma, buhu). Då hade mamman precis blivit klar med middagen, så vi åt middag och sen kom Coleman hit. Han ska flytta till Sverige om några månader och håller på och lär sig svenska. Så vi satt på baksidan och hade en svenska lektion. Riktigt roligt att höra amerikanare prata svenska kan jag lova! Ska nog köra en lektion nästa vecka oxå! 
 
 
 


Inte helt fel att hänga här största delen av jobbdagen! 

Kommentarer;
Janine

Så kul å få höra om allt du med om :) hörs snart igen! Pusss

2012-08-30 kl. 11:11:04

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus