2012-08-22 | 08:22:00

Sista hel-lekdagen på länge!

Detta var ungarnas o min sista heldag tillsammans innan skolan börjar. Denna morgon gick mycket bättre än igår! Barnen fixade iordning sig själva o sina rum medan jag fixade iordning lunch/snacks för dagen. Sen kom Dennis o hans två värdbarn och hämtade upp oss (ja vi alla får plats i hans bil, asstor!) så bar det av in till San Francisco, där vi åkte till ett hus som var fyllt med klätterväggar! Fick hyra specialskor o sådär oxå. Men det var riktigt roligt, och ungarna älskade det så det var jättebra! Fanns både mindre klätterväggar, där man inte behövde rep och större väggar där man var tvungen att ha rep. Klättrade med rep två gånger, riktigt läskigt eftersom det var riktigt högt faktiskt! Barnen turades om att klättra med rep, bara en i taget kunde göra det eftersom bara Dennis (som hade tagit nån kurs) kunde hålla repet nerifrån marken. Riktiga klätterapor till barn må jag säga, så det var kul att dem hade det så roligt! Efter ganska många timmar där åkte vi hem, då Malcolm skulle till frissan. Min vmamma kom hem precis samtidigt som oss, när vi klev ur bilen o skulle gå in frågade Maddie (Dennis ena barn) om jag kunde bli deras au pair när han åker hem (i januari), haha så söt. Detta hörde min vmamma o hon sa typ, men du det går ju inte, hon är ju våran! Min vmamma tog Malcolm till frissan o hon tog även med sig Charlotte, så jag fick sluta ganska tidigt idag.
 
Då hängde jag bara runt här hemma o väntade på att Lina skulle sluta jobbet. Lina kom sen hem till mig o då fick hon se mitt hus, träffa barnen o mamman o hämta kameran o sovsäcken som hon glömde i min bil i helgen. Vi åkte sedan till Cheesecake Factory här i Corte Madera där vi mötte upp två rutinerade au pairer, Elin och Isabelle, som bara har typ två veckor kvar här innan de är klara med sina år här! Var riktigt roligt att träffa dem o de gav lite tips på weekendresor o berättade en massa om en massa bra saker som kan vara bra att veta när man är så nya som jag o Lina är! Så det var verkligen toppen! Jag åt en supergod pasta och ingen Cheesecake till efterrätt, för blev så himla mätt. Sen kom även en till au pair, Ida, som varit här i 8 månader, så hon har iallafall några månader kvar här! Så efter att vi ätit klart så satt vi kvar där o snackade väldigt länge, supertrevligt!! Synd att dessa tjejer ska åka hem så snart bara, för de var verkligen jättesköna!! 
 
Ni ska Btw. Bara veta hur galet ont jag har i kroppen, mestadels i rygg och axlar, efter gårdagens träning! Galen träningsvärk!!!
 
Så ja, imorgon börjar då barnens skola. De är jätteexalterade båda två, så det är kul! För mig innebär detta att mina dagar kommer se väldigt annorlunda ut än vad de gjort hittills under dessa två veckor som jag varit här. Imorgon är dock ett litet undantag eftersom Malcolm bara går i skolan i en timme, så mamman ska vara med honom i skolan och sen så ska jag möta upp dem strax efter nio vid skolan, och hämta upp Malcolm så ska vi hitta på något tills Charlotte slutar skolan några timmar senare! Men sen efter imorgon kommer mina arbetsdagar börja 12.25 varje dag - sovmorgon varje dag, jag klagar då INTE! 
 
 
Charlotte & Maddie klättrar som bara den
 
 
Good job Malcolm!
 
 
Nöjd tjej när hon kom till toppen!
 
 
Elin & Lina at Cheesecake Factory!
 
 
Jag & Isabelle at Cheesecake Factory! 

Kommentarer;
Victoria

Åh vad kul :D skulle dock aldrig våga klättra haha ;)

2012-08-22 kl. 15:38:21
Mamma

När du blir ledig på fm kanske vi lättare kan "ses" på Skype bara vi får det att fungera/ kramar

2012-08-22 kl. 17:15:40
janine

Du verkar ha det så himla bra! Vad heter du på skype? pusssssss

Svar: Jag har det galet underbart!! Jag heter: kajsa.nordebrink på Skype!! Vi måste skypasnart!! Nästa vecka?? Nån gång på eftermiddagen/kvällen för dig!? :D puuuuss!
mylifeincortemadera.blogg.se

2012-08-23 kl. 08:07:58
janine

nu har jag lagt till dig, jag är ledig nästa vecka så det blir perfekt! vi hörs på facebook så bestämmer vi :) xoxo

2012-08-24 kl. 18:20:44

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus