2012-08-06 | 09:02:59

San Francisco

Haft ännu en underbar dag här i California! Idag har hela familjen visat mig runt i downtown San Francisco. Vi såg bland annat morfarns club (tennisbanor och pooler), transamerica, åkte de kända spårvagnarna, var uppe i ett högt hotell för att se på utsikten över stan, union square m.m. Av det vi såg idag så älskar jag staden!! Jag har även idag kört bil här för första gången! Körde med pappan o båda barnen! Körde runt lite här i Corte Madera o handlade oxå mat. De vill att jag ska mjukatarta med körningen och vänja mig vid bilen och så (jag har en typ stor jeep). Å det tycker jag låter som en bra plan!

 

Har sen bara chillat i huset, riktigt nice! Skypade en snabbis med brorsan. Den förra au pairen lämnade en massa kläder här, så jag har gått igenom dem och sparat lite av det som passade bra, så det tackar jag för! Har även kollat in kurserna på colleget här i Marin, och de som tilltalar mest är zumba eller nån slags Hawaii dans, haha. Vi kunde dock inte förstå hur många credits det var, så ska prata med LCC'n om det på tisdag då hon kommer hit! Efter att barnen gick o la sig ikväll så hade jag o föräldrarna ett "möte", det var toppen verkligen! Veronica hade skrivit en massa papper där det stod hur en massa saker funkade, fanns svar på i stort sett allt man kan tänkas undra över, så det var toppen! Så nu e jag redo att börja jobba imorgon! Charlotte sa idag att hon längtar tills imorgon då jag ska börja jobba på riktigt, så söt! Har idag varit smånervös över att börja jobba imorgon! Men för en stund sen så pratade jag med en grannaupair och vi bestämde att köra en playdate imorgon, så det blir great! Så han o hans kids kommer förbi hos oss imorgon, så tar vi med oss lunch ut och spenderar hela dagen ute o går till nån av alla parker häromkring! Det blir nog awesome! Känns bra att ha en playdate på första jobbdagen, för då km barnen leka med varandra plus att det är två vuxna med!

 

Tog tyvärr inte så mycket bilder när vi var inne i the city idag! Men har två bilder, sorry för den extremt dåliga kvliten på dem, men det är iallafall bilder, hehe.

Jag på spårvagnen, haha! Var riktigt häftigt faktiskt!!

Dålig bild, men detta var delvis utsikten över stan från hotellet vi åkte upp i! 


Kommentarer;
Lovisa Eriksson

Asså jag dör vad spännande allting låter kajsa ! Du är så himla modig vännen, behöver inte skriva "hoppas du har det bra" för du verkar ha det galet !!! Vi måste planera in en skypedate snart ! Hur många timmars tidsskillnad är det ? hahah, puss saknar dig !!!

2012-08-06 kl. 19:04:11

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus