2012-08-03 | 12:26:17

NYC

Igår bar det ju då av in till New York City! Hinner inte skriva så mycket om det, men det var grymt och den staden är så galet cool! Vi åkte båt o såg frihetsgudinnan o lite annat smått o gott! Åkte även sightseeing med bussen, var uppe i top of the rock, gick vilse över 20 blocks med Emma & Evelina, såg Times Square, Empire State Building och lite sådana coola grejer! Var grymt, hit vill jag lätt åka igen under året, kommer snart o hälsar på dig Emma! Så sjukt varmt är det här oxå, galet går man fem minuter så är man assvettig! Mer bilder från NYC kommer I promise! Men har mer bilder på vanliga kameran, så det dröjer ett litet tag! 

 

Idag bär det av till JFK again och planet går mot San Francisco (med en liten mellanlandning i LA). Ska bli galet kul att träffa familjen, samtidigt nervöst! Å flygningen känns inte så jobbig, det jobbigaste är att jag flyger med tre som jag knappt förstår vad de säger, 1 timme på oss att hitta rätt i La med säkerhetskontroller and so och så känns det konstigt att Emma inte ska flyga med! Nästa inlägg är i San Francisco!! Jag är så happy, california here I come!


Kommentarer;
Molly

Tråkigt att de du flög med pratade värsta grekiskan till engelska! hoppas du kommer trivas hos familjen, längtar redan efter rundtur :) måste skypa snart gumman, saknar dig! kramar/Molly

2012-08-03 kl. 14:37:31

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus