2012-08-14 | 08:24:01

LA bokat!!

Tog cykeln till gymet, så himlans fin cykelväg dit, måste ta lite bilder nästa gång jag cyklar dit. Mötte Dennis där som oxå skulle gå på Latino Dansen. Det var riktigt roligt, svårt  och jobbigt!! Var fullsmockat med folk, men det var superkul! Har saknat pass-träning så det var härligt! Dock var det ju inte riktigt som hemma på Hälsoskaparna, haha. Instruktören hade ingen mick o instruerade typ ingenting, hon stod bara längst fram i rummet och så fick man försöka se hennes rörelser, stackars de som stod längst bak.. Haha men ska lätt försöka gå på detta varje måndag, ska försöka hinna prova zumba snart oxå! När vi kom ut var det bäcksvart ute (det blir mörkt så galet fort här om kvällarna). Tur att Dennis oxå hade cyklat, annars hade jag aldrig vågat cykla hem igen..

 

Väl hemma var jag så hungrig så jag vet inte vad, min vmamma gav mig mat (supersnäll som hon är)! Sen satte hon o jag oss ner och bokade weekendkursen i Los Angeles! Så det är bokat o klart, galet!! Är så himla glad! Den är i mitten på september, så det är inte alltför lång tid kvar! Vi ska ta Martines bil ner, och än så länge är det jag, Maja o Dennis som åker med Martine (ska försöka få med en till så blir det ännu billigare med bensin!!) så blir roadtrip till LA o såklart via Highway 1, o massa stopp längs vägen. Håller bara tummarna för att klasserna inte varar heeela dagarna, så att vi hinner se lite granna av LA oxå! Hollywoodskylten vore ju inte lite coolt, haha. Känns galet att redan nu ha bokat in en liten roadtrip, känns som att det inte kan bli annat än awesome!!

 

Nu ska jag sova o förbereda mig inför en heldags jobb imorgon! Veronica (min vmamma) har signat up Malcolm på swim lessons hela denna vecka. Så då är jag o Charlotte själva ett tag medan Malcolm simmar, får se vad vi hittar på, men det blir säkert bra det! Å imorgon åker Emma till Florida och Disney World med sin värdfamilj, är ju inte lite avis! Men hon har lovat att fixa Musse Piggs autograf till mig, haha. Vi har börjat tänka på att ta en av våra semesterveckor samtidigt, planen just nu är att hon kommer hit o att vi kör roadtrip runt  här i California! Håller alla mina tummar för att allt går vägen, vi får planera mer när hon är tillbaka från Florida. 

True story!!


Kommentarer;

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus