2012-08-12 | 06:42:07

Heldag i San Francisco!

Tidigt imorse så åkte min värdfamilj iväg till stranden, och jag skulle få ta den gamla Audin till färjan i Larkspur. No problems tänkte jag. När jag satte mig i bilen och skulle köra iväg så började den pipa som bara den, först blev jag jätterädd - var det en bomb i bilen?! Haha, men kunde verkligen inte förstå vad det var, eller om det verkligen var bra o köra när den lät sådär. Min värdpappa svarade inte på telefonen så jag sprang över till grannen och bad han hjälpa mig att se vad som var fel på bilen, han kunde inte heller förstå vad det var. Han skjutsade då mig till färjan i sin bil och gav mig hans telefonnummer ifall jag skulle få problem sen på hemvägen. Slutar aldrig förundras över hur hjälpsamma och trevliga många amerikanare är! 

 

Mötte upp Maja vid färjan och det blev en blåsig tur över till stan, var väldigt dimmig och man såg endast toppen av Golden Gate Bridge, hahah. Men färjturen var väldigt fin, hoppas dock att det inte är nån dimma nästa gång. Väl inne i stan så var det supervarmt och jättefint väder, ashärligt! Vi mötte upp Martine och drog oss till Union Square där vi kollade runt i affärer. Loved Forever 21! Vi alla shoppade på Victoria's secret! Blev en parfym och två bodylotion. Jag önskar jag kunde göra så att ni alla kunde känna doften från dessa, smells like heaven! Vi lunchade på Cheesecake Factory, som låg högst upp i varuhuset Macy's. Riktigt coolt att sitta ute där uppe och se ner på Union Square! Var dock 45 minuters väntan på att få ett bord.. Men lätt värt! Jag tog en sallad till lunch (måste ju försöka va lite nyttig) o såklart en cheesecake till efterrätt! Sen så gick vi mest omkring och strosade runt i stan, gick igenom lite av China Town, köpte Starbucks takeaway (såklart) och bara allmänt kollade på alla slags olika människor som vistades inne i stan, väldigt intressant faktiskt haha. San Francisco är en sån fin stad!! På färjan tillbaka hem så frågade en kvinna vilket språk jag o Maja pratade, hon måste ha tyckt att svenska lät helt sjukt eftersom vi satt och imiterade en massa olika dialekter typ hela båtfärden haha. Så skjutsade Majas värdmamma hem mig, väldigt snällt! Hade en toppendag i San Francisco med dessa två brudar!! Skönt att bara prata svenska ett tag, haha. Men Maja klagade på att jag blandar svenska och engelska hela tiden. Å det gör jag faktiskt, när jag pratar svenska så slänger jag väldigt ofta in engelska ord, omedvetet. Idag skulle jag säga en sak och kom inte på det svenska ordet. Hur ska detta gå?! Har ju bara varit här i en vecka nu! Haha, men det är coolt!

 

Här kommer lite bilder från dagen: 

Ser ni lilla röda pricken där borta i dimman, bakom Alcatraz? That's Golden Gate Bridge, haha! 

 

 

San Francisco Skyline!

Starbucks!

Var nån parad inne i stan o mini Golden Gate kom förbirullandes!

Utsikten från Cheesecake Factory! 

Martine & Maja i väntan på att få äta

Lunch time!

Maja, jag & Martine!

China Town 

Coooooolt!!

 
 
 
 

Kommentarer;
Mamma

Tack för att du delar med dig av alla dessa fina bilder :)

2012-08-12 kl. 09:01:36
Maria

Ah, vad avis jag blir...:) Victorias secrets krämer luktar fantastiskt, köpte en av parfymerna i London.Vi får nog skicka över en liten inköps lista eller skicka med Carola. Glöm inte att ta en turist tur ut till Alcatraz - det var jätte intressant när vi var där. I området mellan Golden Gate bron och Fishermans W bodde vi på ett hostel ( första natten på vår bröllopsresa) kanske finns det kvar. Ja, du tar en tur till SF och jag och Ida planerar en till S-näs!

2012-08-12 kl. 13:53:59

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus