2012-08-18 | 17:08:48

Första roadtripen!!!

Att jobba kväll igår gick ju riktigt bra det! Jag fick natta barnen direkt när jag började jobba.Tyckte det var riktigt mysigt faktiskt!! Vi lyssnade på en skiva som berättade en saga om Musse Pigg när han firade Halloween. Sen så berättade jag sagan om Hans och Greta, men gjorde en mycket kortare version eftersom det var sovdax o gjorde även en snällare version än den riktiga. Ändå hade såklart Malcolm hundra frågor efter sagan "hur kunde man bygga ett så stort hus av pepparkakor? "varför släppte mamman barnen i en skog och inte vid en pool?" osv. Haha. Malcolm har sett Nils Holgersson på min svenska 20-lapp, så han vill såklart att jag ska berätta den sagan snart, men jag minns knappt den?!? Haha, har sökt lite på Googlen å får väl hitta på lite själv oxå, haha.. 
 
Nu måste jag gå upp o duscha o packa för resten av helgen! Ska få låna sovsäck o lite annat av min värdfamilj, super! Åker sen o ska hämta upp Maja i Mill Valley vi åker sedan o hämtar upp Lina i San Anselmo, sedan bär det av mot Clear Lake! Tydlige  ska det vara 35 grader o sol dör idag, jag klagar då inte och ser till så att bikinin är nerpackad! Ska bli galet roligt!!! Tar dock inte med mig paddan, så vi hörs igen imorgonkväll när jag är back in Corte Madera!! Ha det så bra tills dess, för det ska jag ha!

Kommentarer;
Anonym

Gud så avundsjuk jag blir! Vilket äventyr du är ute på :D

Jag har inte läst allt du skrivit tidigare men du verkar trivas bra? Hur är familjen? Hur är barnen? Vad mysigt att berätta godnattsagor för de!

Saknar dig och lycka till med berättandet av Nils Holgersson haha :D ♥

Svar: Hej Anonym, hahah!
Familjen o barnen är de bästa som finns typ, seriöst! :D så det e underbart!
mylifeincortemadera.blogg.se

2012-08-19 kl. 12:57:05

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus