2012-08-07 | 06:44:25

Första jobbdagen!

Okej, så då var allra första jobbdagen som au pair avklarad!! Fasen så coolt! Började 08.30 o jobbade fram till 18.00. Charlotte hade ätit frukost med sin mamma så jag o Malcolm åt frulle tillsammans! Så spelade vi lite kasta gris (spelet jag köpte till Malcolm, som varit väldigt populärt). Sen så kom grannaupairen Dennis förbi med sina två värdbarn som är bästisar med mina barn! Så det var riktigt skoj! Vi hängde först här hemma hos oss, barnen lekte en massa o det var faktiskt riktigt kul att ha nån o prata svenska med, haha har inte ens tänkt på det men hela helgen har jag ju bara varit runt amerikanare och pratat o hört engelska, haha. Fixade lunch (Mac and cheese, så nu har jag lärt mig hur man gör det!!) sen spenderade vi flera timmar i en jättestor lekpark här i närheten! Barnen hade väldigt roligt med varandra, så det var toppen! Äntligen känns vädret här som California, haha. Har varit helt underbart väder idag! Imorgon måste jag dock komma ihåg att jag oxå behöver ha lite solkräm, inte bara barnen! Så hade de andra barnen taekwandoo träning på eftermiddagen, och mina barn ville pront följa med och kolla på. Så då gjorde vi det, det låg i grannbyn! Charlotte satt snällt o tittade på hela träningspasset, medan Malcolm hellre ville leka i lekparken utanför, så jag lekte med honom där. Vi spelade fotboll med en riktigt stor kotte och lekte i klätterställningen. När vi kom hem, så kom mamman hem i stort sett direkt o min första jobbdag var avslutad!

 

Så efter jobbet kom Dennis o hämtade upp mig o så åkte vi till ett gym i närheten, och numera har jag ett träningskort på Golde's gym, den ni! Fick en rundtur i gymet och de har massa olika pass oxå, bl.a. Zumba så det blir awesome! Får se hur länge jag vill ha kvar gymkortet, för körde inget bindande kort. Nu är jag helt slut, haha och detta var bara första dagen! Men det har varit riktigt roligt faktiskt! Imorgon ska Malcolm iväg på playdate en nanny ska komma o plocka upp honom nån gång imorgon hon lovade att höra av sig när. Å Charlotte ska få en typ av tandställning så hennes mamma ska ta med henne dit imorgon, och det är sjukt vad hon ser fram emot att få den typen av tandställning, haha!

 

Vet att jag sagt detta förut, men familjen är toppen! De vill verkligen att jag ska få privacy när jag vill och närhelst jag vill vara med dem känner jag mig alltid välkommen! Som nu ikväll efter gymet gick jag in i mitt rum o efter en stund fick jag sms från mamman med lite info inför morgondagen, eftersom hon inte ville störa mig på rummet, haha så gullig!

Detta är skylten som familjen hade med sig när de hämtade mig på flygplatsen! :)


Kommentarer;
Mamma

Det låter ju hur bra som helst. Inte fel med lite zumba mellan varven heller. Sov gott nu <3

2012-08-07 kl. 07:59:45
janine

åh kajsa!! de låter som att du har det riktigt bra!! så spännande å läsa! pusss

2012-08-07 kl. 10:40:17
Maria

Låter som om du har det toppen Kajsa! Vi ser fram emot dina inlägg varje morgon då vi öppnar datorn för att se vad du haft för dig.Ha det braönskar vi alla i Sörbo!

2012-08-07 kl. 11:48:14

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus