2012-08-26 | 07:02:22

Don't wake me up, up, up,, up, up, up

Sorry att jag inte uppdaterade igår, men det blev en väldigt sen kväll igår och en tidig morgon idag. Så farfar, jag lever och mår hur bra som helst, jag lovar! Så här kommer lite uppdatering om både gårdagen och dagen: 
 
Igår morse surfade jag för första gången i mitt liv!!! Vi åkte till Stinson Beach (åkte på Highway 1 dit, bara en liten försmak på hur vägen till L.A. I september kommer se ut - amazing!) det var galet kallt i vattnet, vi var de enda som var i vattnet på hela stranden, våtdräkterna hjälpte väldigt bra mot kylan faktiskt! Det var sjukt kul att surfa!!! Var ju inte världsbäst direkt, men lyckades stå upp på brädan i typ 1 sekund iaf, haha. Såg som tur var inga hajar - men såg två uttrar som kollade på oss och simmade jättenära! Det ska vi definitivt snart göra om igen. Åkte sen hem, åkte sen o plockade upp Malcolm, han träffade sin bästis på skolgården så vi stannade ett bra tag på skolans lekplats så de fick leka, åkte hem o åt lunch, åkte o hämtade Charlotte på skolan, åkte till leksaksaffären o köpte present till en av Charlottes kompisar som har kalas i helgen, åt glass från glassbilen, åkte hem sen slutade jag. Städerskorna var här igår igen, asnajs verkligen! Dock vet jag inte var de ställt skorna som stod i hallen, hittar dem ingenstans haha. Får fråga om mina värdföräldrar vet var de gömmer dem. Gjorde mig iordning hemma, åkte sen o hämtade upp Dennis, åkte till San Anselmo o hämtade Lina, åkte sedan hem till Coleman för middag. Visade sig då att vi bara skulle äta där, och sen  åka till ett annat hus där hans "riktigta" party skulle vara. Så åkte då hem o lämnade bilen och så kom en kille o hämtade upp mig o Lina så åkte vi till "partyhuset". Vår första amerikanska hemmafest, weho! Det enda som saknades var bra musik och röda muggar, annars var det asroligt! Lina o jag smög in till mig då klockan var 2 am tror jag! Jag är glad att jag har så stor säng, märktes inte ens att vi var två i den, haha. Så, en toppenfredag med andra ord! 
 
Idag bar det av in till San Francisco! Tog färjan ganska tidigt imorse. Lina & jag gick direkt till Pier 39, riktigt mysigt place faktiskt! Köpte "sockerbröd", starbucks och lyxig choklad, kollade på sjölejonen och jag köpte världens mysigaste "San Francisco-tröja", love it! Sedan gick vi genom Fisherman's Wharf, och så gick vi upp och ner för en massa backar i stan och kom finally fram till Lombard Street, den jättekrokiga gatan som finns här! Var massa folk där såklart. Men det var riktigt häftigt att se, är ju något man måste se när man ändå bor här! Vi väntade sedan in Maja som oxå var i stan med en tysk och en australiensare. Gick en liten bit med dem, sen gick Maja o australiensaren till Union Square medan jag, Lina o tysken fortsatte vidare mot Painted Ladies. Var en låååång promenad med mycket backar och vi kom plötsligt in i värsta ruffiga områdena (det är jättekonstigt med SF, man kan vara på världens finaste gata o runt knuthörnet så är det värsta gettot, det som är bra är att man märker det direkt, så då vet man att man bör ta sig därifrån) men vi köpte lite jordgubbar o köte även take away från Peets Coffee (typ som starbucks) som färdkost och det var skönt att röra på sig och inte bara äta onyttigheter haha. Väl framme vid Painted Ladies (de kända "San Francisco husen, som är med i Huset är fullt) mötte vi upp Martine & Christian som oxå kollade in husen. Det var sjukt fint där, de låg precis vid en park, och så såg man stora delar av stan bakom husen, riktigt coolt faktiskt. Var klart värt den långa promenaden! Jag, Lina & tysken gick sedan mot BARTen och åkte en station (fett värt) för att komma till Union Square. Där åt vi på Subway (åh, jag har funnit min absoluta favorit subwaymacka, den är med kalkon, bacon och avokado och gud vad god den är!!!!) mötte sedan upp Maja och Australiensaren. De skulle ta en tidigare färja än oss, så vi skiljdes åt och jag o Lina drog oss mot Forever 21, asså jag fullkomligen älskar den affären!!! Den är hur stor som helst, tre våningar o de har jättefina kläder! Idag blev det dock bara ett par söta pyjamasshorts därifrån, men ska snart åka in till stan igen för ENDAST shopping, så det e asnajs! På färjan hem frågade en kille oss om vi pratade svenska, slutade med att vi förmodligen ska träffa honom o hans kompisar imorgon eller på måndag, haha kul att lära känna lite amerikanare! Så denna dag i SF har bestått av mest turistande men oxå lite shopping. Har varit asmysigt! Dock värker fötterna nu och jag är hur trött som helst! Imorgon väntar en efterlängtad sovmorgon - känns som att det var sjukt länge sen jag hade sovmorgon, galet härligt! 
 
 
 
När jag hämtade upp Malcolm från skolan igår så gick vi förbi ett Lemonade Stand påvägen till parkeringen, såklart fick han köpa ett glas. Så typiskt amerikanskt med Lemonade Stand! 
 
 
Fredag = glass, och igår blev det the Icecream truck!
 
 
Väldans snygg bild på mig & Lina utanför chokladaffären på Pier 39, sjukt yummie!!!
 
 
Lombard Street!!!
 
 
Lina & jag vid Lombard Street! 
 
 
Vi gick upp för Lombard Street, och detta är utsikten där uppifrån! 
 
 
Painted Ladies!!! Var galet coolt att se dessa kända hus!
 
 
Hela gänget! Jag, Martine, Christian, Lina & tysken!
 
 
Happy Girl! Galet coolt att vara där faktiskt! 

Kommentarer;
Mamma

Wake up!!! Ni verkar haft en superfin dag i SF. Blir det även någon tur till Alcatraz? Tröjan var super snygg !!! Kram

Svar: Klart det blir Alcatraz nån dag framöver!! :)
mylifeincortemadera.blogg.se

2012-08-26 kl. 07:26:02
Farfar

Vad skönt att du bloggar igen,dra ned på tempot kram Farfar o Maj-lis

2012-08-26 kl. 09:46:47

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus