2012-08-23 | 09:08:44

Did I do something wrong?

Barnens första dag i skolan, wehooo! Jag började jobba strax efter nio, trodde jag visste vägen till skolan - visade sig att det gjorde jag inte allste... Haha, men figured it out o kom till skolan prick i tid! Mötte då upp Malcolm o Veronica på skolgården (Malcolm var bara i skolan 1 timme idag, och då skulle föräldrarna vara med) så presenterade Veronica mig för hans lärare o jag fick se hans klassrum o var han har alla sina grejer och så. Så visade hon även var Charlottes klassrum låg så att jag skulle veta det tills senare på dagen då jag skulle hämta upp henne. Sen skulle vmamman jobba, så jag tog med Malcolm hem där vi bara hämtade lite snacks och sen kom Dennis och Alex o hämtade upp oss (Malcolm o Alex går samma tider i skolan och Charlotte och Maddie går i samma klass, så vi har typ samma schema så det är toppen!) och vi åkte iväg till Tiburon och en gunga som hängde i ett träd. Utsikten från gungan - amazing! Tyvärr var det väldigt mycket fog, men det var fint ändå! Måste åka tillbaka dit nångång då det är klart väder, då ser man bort till San Francisco. Skymtade bara toppen av Golden Gate pga. fog oxå, menmen kommer fler gånger. Grabbarna hade det iaf väldigt roligt, så det var kul! Åkte sedan till Town Park för lite fotboll och freeze ball. Sen hem till oss för lunch - lyckades hålla killarna relativt tysta faktiskt vilket var bra eftersom min vmamma jobbade hemifrån. Sedan var det dax att hämta upp girlsen från skolan. Precis bredvid barnens skola ligger Town Park, en jättestor lekplats + gräsmatta och annat skoj, så vi stannade där ett bra tag med alla fyra barnen. Var sedan tvungen att åka hem för att ge bilnyckeln till Veronica som skulle åka o lämna en av våra bilar på service. Gick sedan med barnen till Dennis så att de fick leka med varandra lite till. När de åkte på taekwandoo träning så gick jag hem med mina kids och hjälpte Malcolm med hans läxa, eller jaaa Charlotte hjälpte honom mer än vad jag gjorde, haha. Så när min vmamma kom hem så hjälpte jag henne med att hänga med till San Rafael och hämta bilen som var på service, så att vi kunde få hem den bilen. På hemvägen åkte Malcolm med sin mamma och Charlotte åkte med mig. När vi kom på freewayen så börjar vår bil att skaka, fattade inte alls vad det var, men fortsatte ändå köra. Charlotte trodde att det blev jordbävning, och hon hade faktiskt rätt - kändes typ som det i bilen. Så helt plötsligt så åker en polisbil sicksack mellan alla fem filer på freewayen, för att stanna upp hela trafiken - helskumt, aldrig sett nåt liknande! När vi kom fram löste Veronica problemet med att bilen skakade - de hade tydligen lagt i nödbromsen på servicen av nån anledning! Hur skulle jag veta det liksom?? 
 
Direkt när jag kom hem bytte jag bara snabbt om o åkte sen till Maja i Mill Valley, hämtade upp henne o hon sa att Lina var sugen på Cheesecake, haha. Så vi åkte tillbaka till Corte Madera och Cheesecake Factory. Men påvägen dit.. Det är nu ni bör sluta läsa, mamma & pappa! När vi åker av freewayen i CM så är det en rödljuskorsning nästan direkt, när jag svänger i den korsningen, blir svängen av någon anledning väldigt vid och jag råkar komma in lite i the wrong lane, och åker snabbt som tusingen till rätt fil såklart! Efter en pytteliten stund så ser jag en polisbil med blåljusen på precis bakom mig, tänkte först inte så mycket på det. Men efter nån minut frågar jag Maja "är det mig han blinkar åt eller???? Vi fattade ju inte riktigt om det var till oss eller ej, så vi körde in på parkeringen vid Cheesecake Factory och parkerade. Och svar: ja, polisbilen följde efter in på parkeringen, och ja det var oss de var efter. Förstår ni hur rädd jag blev när jag hade parkerat o polisbilen ställer sig precis bakom o så kommer en kvinnlig polis ut o går mot bilen. Maja typ "håll kvar händerna på ratten, det är så man ska göra annars tror de att du har nåt vapen på dig!" herregud vad rädd jag var då, galet! Trodde hon skulle ta körkortet ifrån mig, eller att jag minst skulle få böter! Så öppnar jag dörren till polisen o hon säger åt mig att veva ner rutan istället, vilket jag då säger att jag inte vet hur man gör (haha, var typ i chock), så hon hjälper mig att veva ner rutan o ställer sig sen utanför. Hon förklarar att det inte såg så bra ut i svängen och frågade om jag körde för fort. Jag skyllde på solen i ögonen, därför jag kom fel. Hon idiotförklarade då mig och pekade på grejjen man ska fälla ner när det är sol och förklarade att jag kan använda solglasögon. Så ville hon se körkort + insurance papper and so on. Frågade hur länge jag varit i California o hur länge jag skulle stanna här o lite andra frågor. Å började fråga Maja vem hon var, haha. Å så undrade hon vad vi tyckte om området. Sen åkte hon. Kan säga som så att jag körde som tusan på min svenska charm, och tror faktiskt det var därför som jag inte fick nån böter!! Efter att hon gått började jag gråta och darra, haha. Var sjukligt läskigt! 
 
Lina kom precis efter det till CCF och vi tre hade en supertrevlig kväll! Mina vföräldrar tycker att jag ätit på CCF lite too much sen jag kom hit (hehe två dagar i rad nu, ooops!) och tycker att jag borde prova lite andra restauranger, eftersom det finns så mycket annat här oxå! Var väldigt orolig när jag kom hem, över hur mina vföräldrar skulle reagera då jag kände mig väldigt tvungen att berätta om polisgrejjen. Återigen blev jag så glad över att just dem är mina vföräldrar!! De tyckte synd om mig o pappan sa att jag skulle ha gråtit framför polisen istället för efter att hon gått, haha. De sa att i en såhär liten stad så har poliserna ingenting att göra, så därför sysslar de ofta med sådana grejer som jag då råkade ut för. Men min vmamma sa att jag hade väldans tur som inte fick böter, och I guess she is right! 
 
 
Trädet som gungan satt i!
 
 
Utsikt över Tiburon o där borta i dimman är San Francisco! 
 
 
Skymt av Golden Gate från gungan!! 

Kommentarer;
Pappa

Ja, vad säger man. 3 veckor i USA och redan stoppad av polisen... Tur att det gick bra i alla fall.
Men att du körde så långt med handbromsen i utan att stanna? Om man får känslan av att det är jordbävning i egna bilen kan det vara bra att stanna och kolla vad som är fel. :-)

2012-08-23 kl. 17:41:03
Carolina

Nu har jag stalkat mig igenom hela din blogg!! Du verkar ju ha det heelt underbart därborta! Gud vad fint det är överallt! Blir ju nästan lite avis ;) Men jag tycker att vi ska köra en skypedejt snart så får du berätta mer!!

Svar: Good job Carolina!!!
mylifeincortemadera.blogg.se

2012-08-23 kl. 17:48:27

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus