2012-08-20 | 07:32:00

Clear Lake

 
Roadtripen till Clear Lake var awesome! Tre svenskar on the road, kan inte bli mycket bättre! Bilresan skulle ta ca 2.5 timmar, men pga den hemska trafiken, så stod vi helt stilla sjukt mycket, så det tog oss 4 timmar att ta oss dit! Men egentligen gjorde det inte så mycket. Jag, Lina o Maja hade det väldigt roligt så! Musiken var på högsta volym, takluckan öppen, jordgubbar, vindruvor, prat, skratt, matpaus, Lina hjälpte mig äta glassen medan jag körde, jaa vi hade galet kul! De sista 45 minuterna typ så åkte vi på helt galet slingriga och smala vägar upp o nerför ett berg, utsikten var helt fantastisk! 
 
 När vi kom fram till Laken så mötte vi direkt Martine och Christian, trevligt! Människorna där var dock inte som väntat tyvärr.. Trodde att det bara skulle vara folk i vår ålder, men majoriteten var 30-40 åringar!!! Vi åt middag som först bestod av typ tacos o några timmar senare så åt vi gris (de grillade HELA grisen) åt inget av den, eftersom de sprang runt med grisens huvud och ville att man skulle pussa den, usch! En DJ var där o spelade musik, så det var väldigt kul att dansa! Å så hade de såklart alkoholen i röda muggar, så som man bara sett på film, kändes sjukt amerikanskt haha. Eftersom att jag körde tog jag det väldigt lugnt med sådant, vilket amerikanarna tyckte var askonstigt (här kör de ju typ tio minuter efter att de druckit alkohol i princip..). Det var även skumparty på kvällen, roligt! Men blev chockad när jag såg en dam o en gubbe i mitten av dansgolvet,  båda var minst 60 +.. Blev äcklad av alla 30 + män som gick runt och höll på med alla oss unga tjejer HELA tiden! Så blev det värre o värre ju längre kvällen gick, haha. Så ja, folket där var väldigt skumt! Träffade dock lite trevligt folk! Två amerikanare som var asroliga och så typ tre svenska au pairer som alla bor här i närheten, en bor tydligen bara 1 minut ifrån mitt hus!! Hon ska dock åka hem snart, men då kommer en annan tjej dit som jag pratat lite med på Facebook, så det blir nog awesome! Var ändå en rolig kväll, och vissa hade nästan lite för kul haha.
 
 Var ju meningen att vi skulle sova i sovsäckarna på gräsmattan, tanken på ormar och spindlar plus alla konstiga människor runt om gjorde att jag o Maja sov i min bil, haha. Jag tog baksätet och Maja bakluckan, hahaha! Fick iallafall några timmars sömn. Väcktes av att Lina kom o väckte oss då det var dags för våra sysslor (alla var tvungna att skriva upp sig på olika sysslor, o jag o Maja fick "städa iordning innan frukost"). Tydligen så hade sprinklern gått igång under natten oxå så hade ju blivit lite kaos för de som sov i sovsäckarna, haha! Stackars Lina, Martine & Christian! Vi tänkte åka ring efter båten, men man var tvungen att betala extra för det o vi kände inte för att betala ännu mer pengar till den jobbiga killen som höll i hela grejen.. Haha, så vi badade i Laken o det var riktigt nice! Efter lunchen begav vi oss hemåt.
 
 På hemvägen var det oxå sjuklig trafik, tog ca 4 timmar hem oxå... Köer nästan HELA tiden på freewayen! Stannade i Santa Rosa o åt lite Donkenfika o såklart även en Starbucks takeaway, min var sjukt god, nån specialare - måste ta den igen!! Å helgens fail - tappade min iPhone i marken, den trillade ur fickan o ner på marken på lördagskvällen. Självklart blev det en rejäl spricka över skärmen. Var jätterädd att mina värdföräldrar skulle bli asarga över detta, har ju ändå fått den av dem liksom. Men när jag kom hem sa dem bara "oh, okay that's no big deal, as long as it's working!", dem är bara för bäst!! Men så helgen var toppen (bortsett från alla wierdos and elderly som var där) området var sjukt fint och det var väldigt kul att komma iväg på en liten roadtrip!!! Nu kommer massa bilder o sådant oxå!! :) 
 

Hämtade upp Maja i Mill Valley och Lina i San Anselmo, sen var vår roadtrip igång! Weho!! 
 
 
Efter en inte alltför lång bit var vi tvungna att tanka. Första frågan: hur öppnar vi tanklocket?? Haha, men om tre svenska brudar hjälps åt så klarar man det mesta! 
 
 

Vår första roadtrip här i California! Hade så galet roligt när Lina skulle hjälpa mig äta glassen, hahaha sjukt! 
 
 
När vi kom fram mötte vi en Martine som väntade på oss! 
 
 

Denna grej gled vi runt på innan middagen, galet härligt! Lina har bättre bilder från denna eftersom hon har en vattentålig kamera, så de bilderna kan ni nog inom kort se på facebook om Lina lägger upp dem, vilket du ska göra!! Hehe 
 
 

Christian, Lina & Martine steker i solen! Var ju 97 F (ca 35 grader) hela helgen, galet awesome! 
 
 
Christian, Lina & Martine vid middagen, mys!
 
 
Maja & jag! 
 
 
Jag & Martine!
 
 
Utsikten från bryggan, galet fint!
 
 
Huset där köket o toaletterna fanns!
 
 
Här skulle vi ha sovit... Men blev bilen istället, haha! 
 
 

Maja med sin Large Coke från Donken, haha var typ sjukt megastor! Alla amerikanare verkar älska svenskar. Utanför donken träffade vi en väldigt ofräsch man som började prata med oss (eftersom han älskade Sverige o svenska tjejer) only in America..
 
 
Helgen var awesome samtidigt som den inte var helt vad vi hade förväntat oss (de gamla och konstiga människorna)! Men vi hade det riktigt roligt! Gillar vårat lilla swedish gang! Tack för i helgen Lina, Maja & Martine!!! 

Kommentarer;
Maria

JA,usch Kajsa vilka gamla människor, typ som jag och Carola:) ( skojar bara med dig) Kul att ni hade en trevlig helg och att ni hittade dit:)

Svar: Haha jag vet! Å de e inte speciellt gammalt, men vi trodde att det bara skulle vara unga au pairer där, men icke ! ;)
mylifeincortemadera.blogg.se

2012-08-20 kl. 12:44:15
Martine

AWESOOOOME! :D

2012-08-20 kl. 15:59:09

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus