2012-08-18 | 01:41:00

Chill dag!

Jobbar lite roligt idag, hehe.. Jobbade imorse mellan 8.40-12.45. Så nu är jag ledig fram till 20.00 ikväll, o ska då jobba till 23.00. Barnen går o lägger sig vid åtta så blir ju inte en alltför jobbig kväll.. Hehe, najsnajs! Trodde inte att vi skulle hinna med att göra så mycket alls imorse, men hann faktiskt med en hel del! Åkte till biblioteket i Corte Madera för jag skulle kopiera mitt svenska körkort till min vmamma, tyvärr var detta bibliotek stängt, så vi åkte då hem igen och åt en väldigt lätt lunch eftersom det var så tidigt. Åkte sedan till biblioteket i Larkspur och kopierade körkortet där. Tog sedan ungarna till Mag's, ett Frozen Yoghurt place, shit vad gott det var!! Med den förra au pairen så gick barnen alltid dit på fredagar, är något som jag oxå kommer göra med barnen! Väl hemma igen så lekte vi lite Monkey in the Middle i garaget sen så kom min vmamma hem. De tre åkte till mallet, o min vmamma skjutsade först mig till Town Center där jag mötte upp Maja! Vi slog oss ner på Starbucks med frappuccino plus tilltugg, riktigt mysigt! Vi pratade massa om morgondagen och andra au pair grejer. Gick även till en typ mataffär, sjukt stor kommer jag nånsin lära mig hitta i mataffärerna här?? Haha, men köpte lite nödvändigheter som solkräm o sminkborttagning. Sedan ville Maja åka förbi Cheesecake Factory, men vi hittade ingen parkering helt sjukt! Så blev ingen Cheesecake idag, haha. Sen släppte hon av mig här hemma och åkte sedan iväg o hämtade sina ungar från camp.

 

När hon hade släppt av mig bestämde jag mig för att ta en liten promenix upp för berget som ligger precis next to our house. Känes som en bra idé efter både Frozen Yoghurt och Starbucks.... Så pallrade mig upp där, sjukt fina hus där uppe och galet fin utsikt! Gick dock inte upp för hela berget, men nästan! Vände vid ett ställe, därifrån kunde man se San Francisco! Sjukt fint, kunde dock inte se Golden Gate därifrån, eftersom ett berg skymde den, menmen! Vid den platsen såg jag en ödla precis bredvid mig, kände då att det var dags att vända, kändes som att en skallerorm skulle komma närsomhelst. På nervägen såg jag även en tvättbjörn som klättrade i ett träd precis bredvid mig. Eller tror det var en tvättbjörn, såg dock mer ut som en koala, men vet inte om det finns koalor här?! Haha. Nästa gång jag går upp för berget ska jag definitivt ta med mig vattenflaska och handduk, haha blev typ assvettig av att gå upp för alla branta backar (finns verkligen sjukliga backar här!!!!) plus stekande sol.. Men som sagt, det är sjukt fint här. Kan fortfarande inte riktigt fatta att jag ska bo på denna plats ett helt år, det om något är galet! Nu ska jag inte göra något speciellt fram tills det är dags att jobba igen ikväll! Gud så skönt att bara ta det lugnt en stund!

 

Längtar tills morgondagens roadtrip till Clear Lake! Kommer nog bli awesome!! Tänkte börja rulla redan vid tio imorgon bitti. Börjar dock bli lite  fundersam på om jag verkligen vill sova utomhus i bara sovsäck.. Känns ju som att minst en skallerorm, en fågelspindel, en svart änka och en tvättbjörn kommer krypa ner i ens sovsäck under natten.. Uuuh!

 

 

Min Frozen Yoghurt! YUMMIE!! 

 

 

Glada barn då de får glass! (ser dock inte så glada ut på bilden, men de var överlyckliga)

 

 

Starbucks fika! 

 

 

Maja and I at Starbucks!

 

 

Detta är gatan jag bor på, uppifrån så att säga! Bor typ i mitten av denna branta backe! Sjukt beautful!!

 

 

Utsikten under min promenad, galet!

 

 

Råkar jag bo i den finaste lilla förorten i världen tro? Jag tror bestämt det!!

 

 

Skymtar San Francisco där borta i fjärran! 

 

 

När jag kom hem ville såklart min bästis Oliver komma o gosa! Så sjukt söt!

 

 

Här biter han faktiskt mig i näsan på riktigt, hahah! Eller ja, biter o biter, mer nafsar! 


Kommentarer;
Pappa

Du verkar ju dina bästa dagar just nu! Det finns säkert sämre ställen att vara på när vardagslunken kommer, för det gör den. Katten är ju asskön, han verkar gilla dig stenhårt!
Ha det bra i helgen, det blir säkert riktigt kul!

2012-08-18 kl. 11:46:38
Molly

Gud vilken utsikt du hade från promenaden! du bor verkligen i ett drömområde utifrån bilderna :) tar du kort med iphonen? korten blir ju jättebra :) kram!

Svar: Det är sjukt fint! Japp,, de bilder som finns på bloggen är både från iPhonen och iPaden! :) puss!
mylifeincortemadera.blogg.se

2012-08-19 kl. 22:46:36

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus