2012-08-21 | 08:45:00

Bikeride

Idag har barnen inte varit små änglar hela dagen tyvärr... Efter att mamman åkt så gjorde vi egen Lemonade och allt gick bra med det och så och det blev väldigt gott. Efter det så lyssnade barnen inte alls på nånting jag sa till dem, tog typ sjukt lång tid innan jag fick dem att klä på sig och borsta tänderna... Malcolm skrek hela tiden -for no reason. Så efter många (alldeles för många egentligen) tillsägningar så fick han en time out på trappan. Då han roade sig med att sjunga o säga hur roligt det var att sitta i trappan... Under lunchen började de bete sig typ normalt igen så efter det tog jag med dem till Piper Park i Larkspur, efter en liten stund kom Dennis dit med sina barn, så var skönt att de kunde leka av sig tillsammans! Åkte sen hem o min vmamma tog Charlotte med sig till Town Park där hon träffade sin nya klass (de börjar ju skolan nu på onsdag, weeii!) jag och Malcolm tog då en ganska lång cykeltur och så tog vi med oss lite picknicktilltugg, så det var väldigt mysigt! Han vill verkligen berätta o förklara saker hela tiden, haha! När vi kom tillbaka kom Charlotte o Veronica direkt o därmed slutade jag jobba för dagen. Vi pratar alltid om vad vi gjort under dagen och om det hänt nåt speciellt som måste diskuteras. Så då berättade jag ju då om morgonen då ingen av dem betett sig särskilt bra. Min vmamma pratade då direkt med barnen o mig om detta o hur vi ska lösa så att det blir en förbättring. Tycker att det var så himla bra att hon tog tag i det direkt och att hon verkligen visade barnen att hon var på min sida! 
 
Efter jobbet tog jag en cykeltur till gymet med Dennis. Vi gick på två pass, Performance Enhance och Latino Dance. Herregud vad ont min kropp gör redan. Men shit vilken bra träning! Lär ju lätt försöka göra det där varje måndag så att man kan äta alla onyttigheter som finns här utan dåligt samvete, haha. Performance klassen var sjukligt jobbig, seriöst! Lite svårt o förklara vad det var, vet inte alls vad jag ska likna det med, haha... Men väldans jobbig men bra träning var det iaf!
 
När jag kom hem från gymet så hade jag mitt "Du har nu varit här i 2 veckor snack" med mina värdföräldrar. Verkligen toppen tycker jag!! Pratade lite allmänt om hur det gått so far, om närmsta framtiden, lite konstruktiv feedback and more. Tycker såna samtal är sjukt bra o givande! Man lär känna varandra ännu bättre plus att man verkligen känner att vi är ett team som samarbetar, love it!
 
 
Jag och Dennis ena värdbarn i Piper Park, leker katter...
 
 
Cykeltur!
 
 
Cykeltur!
 
 
Sjukt fin cykelväg finns det här! Denna väg cyklar jag även till gymet, jag klagar då inte!! 
 
 
Fikamys!
 
 
Som den bra förebild jag är för mina värdbarn så har jag  oxå hjälmen på då vi är ute o cyklar!
 

Kommentarer;
Mamma

Den cykelvägen verkar väldigt fin... Bra där att även du använder hjälm :)

2012-08-22 kl. 06:20:32

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus