2012-08-02 | 03:49:39

Au Pair Training School

Har varit en väldigt lång dag idag igen! Har haft lektioner från 08.15-17.00! Lektionerna har varit väldigt sega och rasterna har gått alldeles för fort.. Är typ bara självklara saker vi går igenom på lektionerna och vi gör redovisningar i stil med de man gjorde på lågstadiet, haha. Man märker stora skillnader i språkkunskper, beroende på vilket land man kommer ifrån! Vi svenskar är faktiskt riktigt duktiga på engelska, om man jämför med många andra! Var en tjej som frågade läraren idag vad dipers (stavning?) betydde... Haha. Så ja, skolan har varit väldigt tröttsam, tur att det bara är halvdag imorgon!

 

Vi har oxå haft international sing along idag! Varje land skulle sjunga en barnvisa från sitt land! Vi svenskar körde på små grodorna och tillhörande dans! Tråkigt nog verkade publiken inte så jätteförtjusta i det.. Så skulle en polis ha kommit hit och pratat, meen han var sjuk så vi fick bara en snabb genomgång på knappt 20 min av vad han skulle ha sagt, ändå rätt skönt haha! Mina värdföräldrar mailade även idag och undrade hur jag hade det här i NY, och skickade även nån college info som de ville att vi skulle prata om när jag kommer! Kommer bli grymt att träffa dem på fredag! Dock ser jag inte fram emot flygningen. Ska flyga med en fransk tjej, en thailändsk tjej och nån mer tjej. Men problemet är att dessa två brudar pratar så sjukt konstig engelska, speciellt hon från Frankrike.. Haha rena rama kinesiskan, förstår knappt ett enda ord! Å vi har bara 1 timme på oss på LAX (flygplatsen i Los Angeles) där vi ska mellanlanda, shit kan bara hålla tummarna att vi hinner med planet till SF!

 

Gick sedan en kvällspromenad med Emma, riktigt mysigt! Stötte på 7 rådjur på en lekplats här inne på campus området, coolt!! Det är sjukt kul att vi har kommit varann så nära!! Det är två olika personer som har frågat om vi kände varann sen innan! Det känns verkligen som att vi har känt varann aslänge, klickade direkt! Så det är verkligen jättekul!!! Kommer sakna dig som bara den efter fredag!!!!! :((

 

Imorgon är det the New York City Tour, Gud vad jag längtar, kommer bli grymt kul!!

 

Varför var vi tvungna att bo på varsin sida av landet?? Det suger ju verkligen!!! 

 

Fortsatte gå på denna vägen, trots skylten! Ooh, we are living on the edge, haha! 


Kommentarer;
Maria

Det är klart att det är piece of cake för dig Kajsa som tränat på Viktor, Ida och barnen på gymmet. Du kommer att klara dig fint! Sköt om dig och hoppas att resan går bra! Kramar från oss!

2012-08-02 kl. 13:03:02

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus