2012-08-29 | 09:26:00

100

Att jobba morgon gick faktiskt riktigt bra! Eller jaa... Jo men det gick bra det! Åt frukost med barnen och de hade sådan beslutsångest över att välja flingor... Jag säger bara som så att detta jobb kräver sjukt mycket tålamod, kommer ha världens bästa tålamod efter detta år! Barnen hann sedan med alla sina morgonsysslor förutom att bädda sängen. Blev stressigt där på slutet, minutrarna innan vi var tvungna att köra mot skolan, allting går så långsamt när man ska iväg nånstans, haha. Slutade med att Charlotte fick sätta på sig skorna i bilen.. Hittade en parkering snabbt och sedan droppade jag av Malcolm i hans klassrum och sedan Charlotte i hennes - båda i god tid innan skolklockan ringde - well done Kajsa!
 
Åkte sedan hem och fixade snabbt iordning lite matsäck, blev hämtad av Dennis så åkte vi o hämtade Lina i San Anselmo o drog sedan till Stinson! Mamma & pappa - jag surfar så nära strandkanten, så jag tror
inte ens att vithajarna simmar så långt in mot land?! Jag hoppas inte det iaf! Berättade för Veronica att ni var lite oroliga över att jag surfade där. Hon sa att det är lugnt och att hon trodde att det endast varit 2 hajattacker där och båda var för länge sen! De har hajnät där oxå, men klart att hajarna lyckas ta sig igenom ibland dock... Idag när vi surfade var det sjukt coolt, för två delfiner simmade och hoppade asnära oss, hur coolt?? När jag såg nåt stort - inte alls långt bort från där vi surfade, trodde jag först att det var en haj, men så kom jag på att hajar hoppar inte över vattnet. Så delfinerna hoppade i stort sett bredvid oss, galet coolt! 
 
 


Morgonsurfning at Stinson Beach, galet roligt! Det är Stinson man ser på bilden, asstor o najs strand!
 
 
 
Så var det dags att hämta upp våra småkillar från skolan. Så lämnade Lina i San Anselmo o åkte till skolan. Eftersom surfingbrädorna fortfarande var i bilen så åkte Dennis hem med bilen medan jag tog båda pojkarna och promenerade hem (alla fick alltså inte plats i bilen). Gick hem hit o fixade lunch åt grabsen. Hängde sedan här hemma och spelade lite pingis och sådant tills det var time att hämta upp tjejerna. Vi cyklade sedan cykelvägen och åkte till ett ställe där det finns en massa blackberries, så stannade och åt en massa! Cyklade sedan med mina barn till Charlottes taekwandoo träning. Jag o Malcolm tittade på en liten stund, sen blev han uttråkad, så vi cyklade tillbaka till blackberriesarna o åt lite mer, haha. När vi plockade upp Charlotte så hoppade hennes kedja på cykeln av. Tur att hennes taekwandoo lärare kunde hjälpa till. Blev iochmed detta lite sena hem. Hörde inte att min vmamma ringde när vi cyklade. Hon ringde typ 5 gånger på en minut och skickade sms, sen hörde jag telefonen, hon blir jätteorolig så fort man inte svarar i telefonen! 
 
Åt middag med the family och sedan fick jag ta finbilen, en jättestor och superfin Lexus som oftast mamman har, till San Anselmo. Berättade för vmamma att vi skulle träffa två killar vi inte kände, och hon tyckte inte att det lät så bra, men sa att jag skulle ringa henne ifall det skulle vara något. Lina o jag träffade killarna i San Anselmo (killen vi mötte på färjan o hans kompis) vi gick till en pizzeria då killarna inte hade ätit. Åkte sedan hem till ett hus som en av dem vaktade och spelade kort. Var faktiskt riktigt trevligt, och killarna var inte så skumma som jag hade trott haha, de var riktigt trevliga faktiskt! 
 
Helgens planer är minst sagt awesome! På måndag är det Labour Day vilket innebär att jag är ledig. Enligt min vmamma så är typ hela USA ledigt på Labour Day, haha. Riktigt tidigt på söndag morgon så åker jag, Dennis, Lina, Maja och en italienare till Yosemite National Park o kommer hem igen på måndagen. Det tar väldigt lång tid att åka dit, typ 6 timmar, men det är en av USAs kändaste nationalparker och det ska vara sjukt fint, så det kommer bli så awesome! 
 
Här kommer lite bilder för att ni ska få nåt att kolla på (alla kopierade från Linas blogg, hehe) : 
 
 
 

Lina & jag inne i SF i helgen. Hittade dessa snygga Sverige-brillor! Blev dock inget köp. 
 
 
Bild från Clear Lake. Just chill'in! 
 
 
 
Jag, Maja & Lina med Clear Lake i bakgrunden! 

Kommentarer;

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus