2012-08-11 | 09:06:18

1 vecka i Corte Madera, California!

Imorse fixade jag ett amerikanskt bankkonto! Min v-mamma, jag o båda barnen åkte till banken och Charlotte fick oxå öppna sitt eget bankkonto, lycklig tjej! Kvinnan vi pratade med på banken sa minst tre gånger att hon verkligen trodde att jag tillhörde deras familj, eftersom vi var så lika alla fyra, haha sweet. Så fick jag även första lönen insatt på mitt nya konto, yay! Var asbra att min v-mamma var med och hjälpte till på banken, hade varit väldigt svårt utan henne! Hon var efter banken tvungen att rusa iväg på ett möte, så jag och barnen gick till en park eftersom vi inte fick gå hem medan städerskorna var hemma. Mamman kom sen o plockade upp oss så att vi fick skjuts hem. Väl hemma fixade jag lite lunch åt mig och kidsen medan mamman jobbade lite hemifrån och packade. Så åkte hon iväg och ska vara borta hela helgen med några väninnor. Detta med att ha städerskor som kommer varannan vecka är något som jag lätt kan vänja mig vid, haha. När vi kom hem doftade huset ljuvligt oh de hade bytt lakan i sängarna och jag måste erkänna att mitt rum var sort of messy, men det är så fint så nu! 

Strax efter det tog jag med barnen på bio i Fairfax (ungefär 20 min bilresa bort), gick superbra att hitta dit! Planen var att se ice age, o mamman kollade upp igår kväll att den gick på den biosalongen och det stod att den gjorde det. Men så när vi kom fram visade de tydligen inte den, jahaaapp.. Så vi såg en annan film istället, minns ej vad den hette men typ hund nånting! Malcolm var inställd på att filmen skulle vara jättedålig så han sa x antal gånger hur mycket han kände på sig att det var en dålig film, men i slutändan så gillade alla filmen så det blev bra tillslut ändå! Så skulle vi då ta oss tillbaka till Corte Madera och jaa det gick ju sådär, haha. Var ju bara att köra samma väg tillbaka, I know. Å jag vet EXAKT var jag skulle ha svängt höger istället för rakt fram, men just då missade jag det. Helt plötsligt hamnade vi på motorvägen (hade ej kört motorväg här innan, kanske inte idealiskt att första gången är helt själv med barnen men, what to do) svängde av den rätt fort o Charlotte ringde pappan som sa att jag var tvungen att åka på motorvägen igen, och åka den vägen hem. Haha, så kom vilse där ett tag och barnen tyckte det var rätt så spännande, haha. De är så söta, de gör allt för att hjälpa mig att hitta rätt även fast de själva inte idag visste vägen, haha. Men motorvägen här är rätt intressant, den jag körde på var 8-filig, men hastigheten var liksom 55, lite annorlunda mot Sverige om man säger så! Väl framme i Corte Madera så stannade vi på CPK (California Pizza Kitchen) och åt middag! Var supermysigt att gå ut och äta med kidsen faktiskt!! När vi kom hem så hade pappan precis kommit hem från jobbet. Chillade i huset o efter att barnen hade gått och lagt sig kollade jag o pappan på film! Då var min första jobbvecka avklarad! Känns awesome! Bara 51 veckor to go, hehe.

Såhär glada var mina barn då de fick glass till efterrätt på CPK! 


Kommentarer;
Pappa

Han är väldigt lik Kasper i den åldern! Passa på o vila upp dig under helgen...

Svar: Haha jaa till utseendet! Men denna kille är nog mindre bråkig än vad Kasper var (iallafall hittills, han e lite smågalen ibland men på ett annat vis), så det e tur haha ;)
mylifeincortemadera.blogg.se

2012-08-11 kl. 18:16:01
Mamma

Vad barnen ser goa o nöjda ut. Vad ska du göra i helgen när du är lång ledig? Tur att det löste sig med körningen, kanske behöver vi skaffa en jeep till du kommer hem? Massor av kramar :)

Svar: Har idag varit inne i SF hela dagen, underbart!! Resten av helgen är dock omplanterad, får se vad som händer! :)
mylifeincortemadera.blogg.se

2012-08-11 kl. 19:12:20

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus