2012-08-31 | 09:11:47

1 månad i USA!!!

Idag hade Malcolm playdate med Ford. Bestämde igår att de skulle ha playdate och att jag skulle ta hand om båda pojkarna. Sagt och gjort. Hämtade upp killarna från skolan o åkte sedan hem och åt lunch. Dennis och Alex kom förbi o åt lunch hos oss oxå. Kan säga som så att tre 5-åriga killar hade det väldigt roligt runt matbordet, jobbigt dock att de ville leka vid matbordet, vilket de såklart inte får. Lekte sedan lite här hemma innan det var dags att åka och hämta upp girlsen från skolan. Tog efter det med mig de tre barnen och åkte till en club där Dennis familj är medlemmar, så de kunde släppa in oss där. Så där hängde vi sen hela eftermiddagen. Fords mamma kom och hämtade upp honom där och vi andra hängde kvar där ett tag till. 
 
Åt middag med mamman och barnen. Sen kom Lina och en tjej från Schweiz och hämtade upp mig och vi åkte till Cheesecake Factory för dessert. Där mötte vi upp tre au pairer, sen rullade det bara in fler o fler. Tror vi var typ 14 au pairer som satt o käkade Cheesecake, riktigt trevligt faktiskt! Var folk från Sverige, Schweiz, Österrike, Frankrike och Tyskland! Mest svenskar faktiskt, 5 stycken! Så satt där o pratade hela kvällen, trevlanstrevlans! 
 
Btw. Idag har jag varit i USA i exakt 1 månad, galet vad tiden går! På ett sätt känns det som att jag har varit här hur länge som helst, och känt de människorna som jag hängt med hittills här hur länge som helst (galet hur tighta man kan bli på jättekort tid här borta!)! Samtidigt känns det som att det inte var så himlans länge sen då jag hade mina avskedspartyn hemma i Strängnäs, när jag stod och vinkade av mamma, pappa & Molly på Arlanda och när jag, Emma o de andra tjejerna som åkte samma datum satt på flyget till USA, på väg mot vårt livs äventyr! Känns som att jag har hunnit med en hel del sedan dess ändå!!! Detta är vad jag kommer på som jag gjort sen jag kom till USA för en månad sen: 
 
  • Training School på Long Island
  • Sett New York City 
  • Bekantat mig med San Francisco
  • Lärt mig hitta i Corte Madera och de närmsta byarna runtom här i fantastiska Marin
  • Åkt över Golden Gate x antal gånger
  • Roadtrip till Clear Lake
  • Bott in mig hos min underbara värdfamilj (de har fått mig att känna mig som hemma från dag 1)
  • Träffat en massa nya och underbara människor 
 
Å självklart en massa mer småsaker! Känns som att det händer saker hela tiden, varje dag här borta och det är så galet roligt verkligen! Så, nu är det exakt 12 månader kvar som väntar i detta underbara land! That's amazing! 
 


Denna Cheesecake tog jag idag! Mumsig faktiskt! 
 
 
Detta var vårat långbord på CCF. Tror inte ens alla som var med under kvällen hade kommit då detta kort togs, haha.

Kommentarer;

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus